Contact

INTERESSE IN EEN MOBILHOME KOPEN OF HUREN? ADVIES NODIG?

...
Loading

Steeds ‘AT YOUR SERVICE’!

Bij The VAN Company doen wij meer dan uitsluitend mobilhome verhuur en mobilhome verkoop. Onze missie? U ZORGELOOS LATEN GENIETEN! Uw mobilhome huren bij The VAN Company betekent dat u sowieso heel wat extra’s erbij krijgt zonder extra kosten. Maar wij doen meer! In alles wat we doen leven we onze 5 gulden regels na. Wij gaan ervan dat u niets te kort hoeft te komen. Deze 5 gulden regels hanteren we zowel wanneer u wenst een mobilhome te kopen of wanneer u beslist hebt een camper te huren.

Wij zijn niet de grootste, maar willen u wel het beste geven. Bij ons uw mobilhome huren of uw camper kopen, betekent dat u mag rekenen op onze betrokkenheid en onze passie. Wij luisteren naar u en staan open voor vragen, wensen en ideeën. The VAN Company wil er alles aan doen om een maximaal aan service te bieden en u het reisplezier te bieden dat u verdient. Uw zorgeloos genieten staat steeds voorop. Daar maken wij het verschil!

Heeft u nog vragen omtrent wat wij u kunnen bieden in verband met uw huur van een mobilhome. Laat het ons weten door te bellen, te mailen of gewoon door langs te komen. The VAN Company staat voor u klaar: 7/7!!

OPENINGSUREN

Dinsdag – vrijdag: op afspraak

Zaterdag:10.00-18.00

Zondag-maandag: gesloten

Omdat wij u graag de tijd geven, werken wij hoofdzakelijk op afspraak. Dit geeft ons de mogelijkheid om goed te luisteren en goed te adviseren. Wees dus zeker welkom en contacteer ons met een gerust hart om een afspraak te maken.
Op zaterdag zijn we open van 10.00 tot 18.00 en kan u zonder afspraak binnen springen.
Let op: 14 en 15 augustus zijn wij gesloten

REGELING beurs Düsseldorf!!!:

  • Vanaf 15/08 tot en met 24/8 enkel afspraken voor het opmaken van verkoopoffertes
  • Vanaf 25/8 tot 4/9 vindt u ons terug op het Caravan Salon 2017 in hal 15 stand 25a (stand Globe-Traveller)
  •  

    MAAK EEN AFSPRAAK