Contact

INTERESSE IN EEN CAMPER VAN KOPEN OF HUREN? ADVIES NODIG?

...
Loading

Steeds ‘AT YOUR SERVICE’!

Bij The VAN Company doen wij meer dan uitsluitend camper VAN verhuur en camper VAN verkoop. Onze missie? U ZORGELOOS LATEN GENIETEN! Uw mobilhome huren bij The VAN Company betekent dat u sowieso heel wat extra’s erbij krijgt zonder extra kosten. Maar wij doen meer! In alles wat we doen leven we onze 5 gulden regels na. Wij gaan ervan dat u niets te kort hoeft te komen. Deze 5 gulden regels hanteren we zowel wanneer u wenst een camper VAN te kopen of wanneer u beslist hebt een camper te huren.

Wij zijn niet de grootste, maar willen u wel het beste geven. Bij ons uw camper VAN huren of uw camper kopen, betekent dat u mag rekenen op onze betrokkenheid en onze passie. Wij luisteren naar u en staan open voor vragen, wensen en ideeën. The VAN Company wil er alles aan doen om een maximaal aan service te bieden en u het reisplezier te bieden dat u verdient. Uw zorgeloos genieten staat steeds voorop. Daar maken wij het verschil!

Heeft u nog vragen omtrent wat wij u kunnen bieden in verband met uw huur van een camper VAN. Laat het ons weten door te bellen, te mailen of gewoon door langs te komen. The VAN Company staat voor u klaar: 7/7!!

OPENINGSUREN

Dinsdag – vrijdag:  op afspraak

Zaterdag:10.00-17.00

Zondag-maandag: gesloten

Omdat wij u graag de tijd geven, werken wij met openingsuren op zaterdag of op afspraak. Dit geeft ons de mogelijkheid om goed te luisteren en goed te adviseren. Wees dus zeker welkom en contacteer ons met een gerust hart om een afspraak te maken.
Op zaterdag van 10.00 tot 18.00 kan u zonder afspraak binnen springen.

OPENDEURDAGEN! Van 17/10 tot 21/10 zijn jullie allemaal welkom! Met hapjes en drankjes, maar vooral ook héél véél VAN’s!

ZOMERREGELING:

Omdat het huurseizoen alweer begonnen is, schakelen wij over op onze zomerregeling. Waarom? Omdat we iedereen voldoende tijd willen geven om te adviseren. Wij vinden het zeer belangrijk om ten gronde iedereen te helpen. Voel je zeker welkom!!

Een afspraak maken?

MAAK EEN AFSPRAAK