COMPACTE MOBILHOME KOPEN? The VAN Company, uw specialist!

camper type van kopen bij The VAN Company

Een compacte mobilhome kopen?

Wilt u een compacte mobilhome kopen? Kom zeker langs bij The VAN Company te gaan. The VAN Company is namelijk uw specialist in mobilhomes type VAN. Enig en uniek in België kan u bij ons enkel mobilhomes type VAN kopen. Hiermee bieden wij u onze kennis en specialisme aan zodat u goed geadviseerd uw camper VAN kan kopen of huren. U staat bij ons centraal! Verwacht bij ons geen onpersoonlijke verkoper of een verkoop omwille van de verkoop. Van The VAN Company mag u advies, service, betrokkenheid en aandacht verwachten.

 Een mobilhome kopen doe je niet zomaar. Er komt heel wat bij kijken en er zijn heel wat vragen waar je graag een eerlijk en open antwoord op wilt. Dat hebben we goed begrepen. Daarom dat u bij ons vanaf de wens een mobilhome te kopen tot eindeloos ver na de aankoop van je motorhome VAN bij ons terecht kan. Kortom, bij ons mag u vrij en zorgeloos uw compacte mobilhome kopen  om er achteraf ten volle van te kunnen genieten!

EEN MOBILHOME KOPEN? BEKIJK ZEKER EERST ONZE PROMOTIES

Uw compacte mobilhome kopen aan zeer scherpe prijzen!

Een mobilhome kopen bij The VAN Company betekent dat we u op allerlei verschillende manieren willen verwennen.  U voldoende promoties geven op producten waar we in geloven, behoort ook bij die verschillende manieren. Volg dus zeker onze promoties op de voet! Sommige promoties zijn blijvend zoals het Material Included pakket of onze constante korting op het all-in pakket bij Pössl en Globecar. Andere promoties zijn tijdelijk en vaak bijzonder interessant.

...
Loading

* Elke promotie heeft zijn eigen actievoorwaarden

DEZE TOPMERKEN MOGEN WIJ U AANBIEDEN

mobilhome possl
mobilhome possl
mobilhome possl
mobilhome kopen rapido van

The VAN Company biedt u TOPkwaliteit mobilhomes type VAN aan!

Wenst u een mobilhome te kopen van topkwaliteit? The VAN Company biedt u motorhomes van topmerken aan waarbij hun kwaliteit hoge punten scoort. Zowel Pössl, Globecar, als Pilote bouwen camper VANS met alle comfort, degelijkheid en design en dit aan een scherpe prijs. Wilt u een top mobilhome kopen waarvan u zeker weet dat u er zorgeloos van kan blijven genieten? Bij The VAN Company bent u aan het juiste adres!

Mega prijs, super kwaliteit

Extravagant luxueus!

Uw VAN, uw vrijheid!

Liefde voor design

Premium VAN

Elke top mobilhome is gebouwd met zorg en passie. Toch legt elk merk zijn eigen focus. Hiernaast krijg je alvast een voorproefje per camper merk. Wil je er meer over weten? Kom dan gerust eens langs of surf naar de pagina per merk.

ZORGELOOS UW MOBILHOME KOPEN DOOR ONZE 5 GULDEN REGELS

ZORGELOOS KOPEN

Gulden Regels

5

Try,Love then buy

Doe een testreis en krijg tot 595€ terugbetaald.

Material Included

Volle tank, veiligheidskit en travelkit inbegrepen + 10% korting op de webshop

Total Control

Extra controle vooraf en 100% garantie achteraf

At your service

Zowel voor, tijdens als na verkoop zijn wij steeds en graag tot uw dienst

Fresh and Clean

Elke mobilhome wordt tot in de puntjes verzorgd afgeleverd.

In service willen we voor u uitblinken!

Een nieuwe of tweedehands mobilhome kopen is een hele investering. Niet enkel financieel, maar ook emotioneel is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt! Dat we dit goed hebben begrepen bij The VAN Company kan u zien aan onze 5 gulden regels die we heel serieus nemen. Zo willen wij bekomen dat u zonder zorgen een mobilhome aankoopt die op uw lijf geschreven is en waarmee u zorgeloos kan genieten van de vrijheid die een mobilhome VAN u kan geven.

Lees hier meer

ADVIES OP MAAT NODIG? WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Wij staan steeds klaar voor u!

Als specialist in mobilhomes type VAN hebben we heel wat deskundigheid in huis. Deze kennis en kunde willen we graag met u delen. Daarom dat wij niet enkel klaarstaan met advies tijdens de aankoop, maar ook erna. Wij staan steeds ter uwer beschikking om u bij te staan met raad en daad daar waar het nodig is. The VAN Company is altijd…AT YOUR SERVICE!

CONTACTEER ONS