Affinity, want deze camper VAN heeft dé meeste binnenruimte!

Affinity

Affinity
logo affinity

De Affinity camper VAN is een echte relevatie! De bouwers zijn erin geslaagd om de binnenruimte met een 15 centimers te verbreden. Bovendien is hij ook gebouwd op een hoger chassis van 2,8m hoog. Hierdoor heb je een enorme ruimte ter beschikking. Dit voel je en merk je onmiddellijk wanneer je deze camper VAN binnen stapt.

Mocht je met 4 willen reizen, dan hebben ze een praktische oplossing bedacht. De zitbank kan heel snel worden omgebouwd tot een stapelbed. Ook voor de fietsers onder ons, kunnen we spreken van een geniale oplossing. Het bed achteraan kan omhoog gezet worden. Hierdoor komt er voldoende ruimte vrij in de garage om de fietsen in op te bergen.

PRIJZEN VANAF:

79.400€

Een ruime slaapplaats voor 4 personen, een echte opbergruimte voor fietsen, een verbreding van de binnenruimte, grote lichtinval, uitzonderlijk design, unieke indeling. Kortom, Affinity is dé TOP

Affinity highlights

Deze campervan ‘s hebben wel wat te bieden als het gaat om highlights. Een verbreding van de binnenruimte, fietsengarage, unieke indeling, en nog zo veel meer. Lees er hieronder meer over:

Verbreding binnenruimte
4 slaapplaatsen
verhoogde stahoogte
Standaard winterpakket
Echte fietsengarage
Unieke indeling
Design en luxe
Verbreding binnenruimte

Men is er in geslaagd om de binnenruimte met een 15 centimeters te verbreden. Dit merk je onmiddellijk wanneer je binnenstapt. Zoveel ruimte in een camper VAN heb je nog nooit mogen ervaren!

4 slaapplaatsen

Deze camper VAN is er één die ook voor 4 personen perfect is. De zitbank kan snel omgevormd worden tot stapelbed. Bovendien biedt ook de grote vrije leefruimte comfort aan voor 4 personen. De afmetingen zijn: boven = 192x67cm , onder = 182x67cm .

verhoogde stahoogte

Deze camper VAN’s zijn gebeouwd op een hoger chassis. De hoogte van de camper VAN is 2,80m. De stahoogte is 1,96m. Hierdoor heb je meer ruimte om bv kasten te plaatsen, maar ook het ruimtegevoel vergroot enorm.

Standaard winterpakket

Affinity zorgt voor goed geïsoleerde camper VAN’s. Ze werken met een dubbele vloer waar de afvalwatertank inzit, met 20mm dikke isolatiewanden en met een camper VAN die achteraan is toe gebouwd. Lekker gezellig in de winter dus!

Echte fietsengarage

Er wordt ook goed gezorgd voor de fervente fietsers! Het bed achteraan kan omhoog gezet worden, waardoor er voldoende ruimte vrijkomt voor de fietsgarage.

Unieke indeling

De indeling van deze camper VAN is uniek. De keuken werd in een L-vorm geplaatst tegenover de schuifdeur. Heel veel ruimte in de keuken, maar ook veel vrij bewegingsruimte heb je hierdoor.

Design en luxe

Deze campervan is een VAN van deze tijd. Dat merk je niet alleen aan het design, maar ook aan kleine details. Zie de ultra moderne oplader voor je gsm.

Affinity garage

Affinity biedt als één van de weinigen op de markt de mogelijkheid om de garage te vergroten. Zelfs zodanig dat er fietsen in passen. Zo kan je veilig je fietsen opbergen. Mocht je dit niet nodig vinden, kan de grotere garage uiteraard heel praktisch zijn. Je kan nooit plaats te veel hebben als je op reis gaat.

Affinity een comfortabele 4 persoons camper VAN

Camper VANS met slaapplaats voor 4 personen bestaan reeds. Echter, hier is  een oplossing die heel wat comfort biedt. De zitbank vooraan kan handig en snel omgebouwd worden tot een stapelbed. Dit bed heeft volgende afmetingen: boven = 192x67cm, onder = 182x67cm.

Affinity stapelbed
Affinity stapelbed
Affinity stapelbed
logo fiat peugeot

Deze campervan biedt u de mogelijkheid te kiezen tussen een FIAT of een PEUGEOT al naargelang de eigen smaak en goesting. Mocht u een automaat willen, dan kiest u voor Fiat.

Affinity: vloerplannen

Affinity grondplan

Dag

Affinity grondplan

Nacht

Ik zou graag meer willen weten…

Wil je meer weten, wil je een offerte of wil je een afspraak. Vul dan gerust dit formulier in en wij nemen contact met jou op!

Menu