fbpx

Kamperen in het laagseizoen: korting systemen

Kamperen in het laagseizoen is altijd goedkoper dan kamperen in het hoogseizoen. Bovendien is de kans op zon vanaf april/mei groot genoeg om een reis te plannen buiten de maanden juli en augustus.

De meeste campings bieden goedkopere tarieven aan, maar daarnaast zijn er nog andere manieren om goedkoop te kamperen:

  • ACSI CAMPING CARD

Heel wat campinggidsen bieden kortingskaarten aan waarmee je tot 50% korting kan krijgen. De korting is steeds afhankelijk van de camping en geldt dus niet voor alle campings die in de camping gids gemeld staan. Maar in elke gids is steeds goed aangegeven of de kortingskaart geldig is of niet. De ACSI kortingkaart is een goed voorbeeld van dit systeem. Voor meer info gaan dan naar de site van ACSI

  • CAMPINGCHEQUES

Campingcheques geven het grote voordeel dat je op voorhand weet wat je betaald. Elke cheque kost 15€. Deze cheque is goed voor 1 dag op de camping. De campings waar je terecht kan met zo’n cheques kan je opsporen via de campinggids van dezelfde organisatie die je voor 6 euro kan aanschaffen. De campings worden uitgekozen op hun kwaliteit. Om meer hierover te lezen kan je hier terecht.

    • BEST DEAL CAMPING CARD

Dit is het nieuwste system onder de korting systemen in het laagseizoen. Het grootste pluspunt is het feit dat de kaart en de gids gratis zijn. Je krijgt zeer hoge kortingen op de ingeschreven campingplaatsen (volgens de organisatie reeds vanaf 10€!). Bovendien is er ook een app waarmee je makkelijk via je smartphone of tablet op je reis kan plannen. Of dit system ook kwalitatief is, kan ik me niet over uitspreken aangezien we hier zelf geen ervaring mee hebben. The VAN Company heft alleszins een kaart en gids aangevraagd. Wordt vervolgd….
Download hier de gids

Bekijk hier info over de app.
Vraag hier uw kaart gratis aan!Kamperen in het laagseizoen: korting systemen

Leave a reply