fbpx

Mobilhome kamperen in Parijs

Met de mobilhome naar Parijs rijden lijkt een hele onderneming te zijn. Echter, wie goed voorbereid is, zal merken dat dit allemaal heel goed te doen is. Het grote voordeel om te reizen met de mobilhome naar Parijs is ongetwijfeld het vermijden van zeer hoge verblijfskosten. Dus waarom niet ergens in je vakantie een paar daagjes Parijs invoeren?

Parijs is ongetwijfeld een wereldstad. De pracht en de praal van de gebouwen zijn telkens opnieuw indrukwekkend, en doen je realiseren dat je op een echte plek van de wereld bent. De Sacré Coeur, Mont Martre, de Eiffel toren, het Louvre,… stuk voor stuk monumenten die het bezoeken waard zijn. Het mooie is dat Parijs helemaal geen stad is waar je een wagen voor nodig hebt. De metro is zodanig goed aangelegd, dat je binnen de kortste keren van de ene plek naar de andere kan reizen. Een reden te meer om de mobilhome te kamperen vlakbij en met de metro de stad in te duiken.
Vlakbij Parijs is er een camping midden in de groene long van Parijs: camping Indigo
Deze camping heft een groot aantal kampeerplaatsen en is gelegen net buiten de périphérique in een groen stukje Parijs. De camping heeft 4 sterren, hoewel je zou verwachten dat je voor 4 sterren toch iets meer comfort krijgt. Het blijft natuurlijk de enige camping in Parijs!

Grotere kaart weergeven

Vanuit de camping vertrekt er om het halfuur een shuttle naar metrostation Porte Maillot. Eens daar gearriveerd kan de trip door de grootstad beginnen!

Grotere kaart weergeven

De prijs van deze camping is naar verwachting zeker niet goedkoop. Tussen de 30€ en 40 € al naargelang het seizoen. Maar…als je het vergelijkt met een hotel dan kom je toch steeds goedkoper uit. Bovendien kan je blijven zo lang jezelf wilt. Vrijheid boven alles voor een echte mobilhomer.

Leave a reply