CAMPER VAN HUREN

Camper huren: zorgeloos genieten!

Een camper huren om in alle vrijheid te kunnen genieten van een memorabele reis? Dat kan bij The VAN Company. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van campers type VAN, ook wel camper VAN’s genoemd. Als enige echte camper VAN specialist in België hebben we dan ook een ruim aanbod. Dat kan gaan van kleine tot grotere campers, voor 2 tot 4 personen, met dwarsbed, lengtebed of hoogslaper. Bovendien werken we met topmerken om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Omdat zorgeloos genieten zo belangrijk is, hebben wij onze 5 gulden regels in het leven geroepen: All-inclusive, Cleaning Service, Fair Pricing, Flexibility en Experience. De huurprijs is dan ook een totaalpakket.  De campervans zijn volledig geladen: dat gaat van stoelen, pannen, potten, gidsen, en zoveel meer. Zelfs peper en zout is inbegrepen. Misschien nog belangrijker: wij poetsen de wagen vanbinnen en vanbuiten. Zoveel uren die je bespaart om nog langer van je VANtastische reis te genieten?! Bij The VAN Company hoeft u zich nergens zorgen rond te maken!

Een offerte aanvragen, een reservatie maken of gewoon een informatieve vraag stellen? The VAN Company staat steeds klaar om u te woord te staan. Wij doen er alles aan om mensen bij te staan in hun keuze of ze te helpen als dat nodig is. Camper huren? Wij zijn steeds at your service. Heeft u vragen tijdens uw reis? Geen probleem! The VAN Company staat altijd paraat!

Bovendien zijn onze verzekeringspakketten en VAB aansluitingen optimaal. Het gebeurt zelden, maar mocht het toch gebeuren dat uw camper in panne staat: geen probleem! Wij hebben de best mogelijke VAB aansluiting. Ook in een worst case scenario zijn wij er om u te helpen! Camper huren kan echt wel zorgeloos!

ALL-INCLUSIVE SERVICE

 camper huren : All inclusive service

Wij huren met alles erop en eraan. U heeft een volledige voorraad mee aan potten, pannen, wc-product, kabel, enz. Zorgeloos genieten dus!

Camper huren? Wij gaan voor uw zorgeloos genieten en laden de camper VAN met al het materiaal dat u nodig hebt. Van keukenmateriaal, gasflessen, wc-product, wasdraad en wasknijpers tot peper en zout. Alles zit erin. Bekijk gerust de inventarislijst. U zal versteld staan van wat we allemaal standaard meegeven. Héérlijk genieten toch?!

CLEANING SERVICE

Camper huren : cleaning service

Op het einde van de reis nog kuisen? Niets van, wij doen de binnen en buitenpoets voor u!

Genieten tot op het laatste moment? Dat kan als je je camper huurt bij The VAN Company. Als enige bedrijf in België zullen wij uw campervan vanbinnen en vanbuiten poetsen. Zo bespaart u heel wat uren en lastig werk op het einde van uw reis. Uw comfort staat centraal. Zo is dat als u uw camper huurt bij The VAN Company.

CAMPERS TE HUUR

Campers huren

Voor ieder wat wils!

Camper huren met een grote keuze? The VAN Company heeft het meest uitgebreide gamma aan camper VAN’s. Er zit voor ieders wil wel iets tussen. Zo hebben we camper VAN’s:

  • voor 4 personen
  • compact van 5.4m/6.0m of 6.4m
  • met een aparte douche
  • met lengtebedden
  • met een grote leefruimte en badkamer
  • met een hefdak
  • met lengtebedden op 6.0m
  • met stapelbedden
  • met een grote ijskast
  • met een grote binnenruimte
thumbs up

Goed verzekerd!

Wij zijn goed verzekerd en hebben de beste reisbijstand die we kunnen hebben. Dit betekent dat, indien nodig, u op degelijke partners kan rekenen. VAB of AG Insurance. Wij rekenen op de beste polissen en de beste partners. Uiteraard zijn wij ook steeds bereikbaar mocht er iets gebeuren.

Flexibel!

Wij proberen ons zo goed en kwaad als het kan naar u te schikken. Zo zijn we flexibel in de vertrekdag. U kan een dinsdag vertrekken, maar evengoed een zaterdag. Ook het aantal dagen kan u zelf kiezen. We vertrekken van minimum 1 week. Vanaf dan bent u vrij om er dagen bij te plakken. De wagen zal op elk moment klaarstaan met alle materiaal geladen en goed gepoetst. U ziet: U bent voor ons belangrijk!

Camper huren? Vraag uw offerte vrijblijvend aan!

 

Selected Value: 0
Menu