CAMPER VAN HUREN

Camper huren: zorgeloos genieten!

Camper huren in België: zorgeloos genieten!

Wilt u een camper huren in België om in alle vrijheid te kunnen genieten van een memorabele reis? Dat kan bij The VAN Company uit Sint-Niklaas. Wij zijn gespecialiseerd in camperverhuur. Wij verhuren campers type VAN, ook wel campervans genoemd. Als enige echte campervan-specialist in België hebben we dan ook een ruim aanbod aan campers die u kunt huren. Dat gaat van kleine tot grotere campers, voor twee tot vier personen, met dwarsbed, lengtebed of hoogslaper. Bovendien werken we voor onze camperverhuur met topmerken om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Meer over een camper huren in België

Wij hebben vijf gulden regels in het leven geroepen, omdat we het belangrijk vinden dat u zorgeloos kunt genieten: all-inclusive, cleaning service, fair pricing, flexibility en experience. De prijs voor onze camperverhuur is dan ook een totaalpakket. De campervans zijn volledig geladen met stoelen, pannen, potten, gidsen en zo veel meer. Zelfs peper en zout zijn inbegrepen. Bovendien poetsen we de wagen vanbinnen en vanbuiten. Zo bespaart u vele uren en kunt u langer van uw VANtastische reis genieten! Een camper huren bij The VAN Company in België betekent dat u zich over nergens zorgen hoeft te maken!

Camperverhuur met de juiste verzekeringen

Wij hebben de juiste verzekeringspakketten en VAB-aansluitingen. Het gebeurt zelden, maar mocht het toch gebeuren dat uw camper in panne staat: geen probleem! Wij staan u bij met de best mogelijke VAB-aansluiting. Ook in een worst-case scenario zijn wij er om u te helpen! Een camper huren bij ons in België kan echt wel zorgeloos!

Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen, een reservatie maken of gewoon een informatieve vraag stellen over onze camperverhuur? The VAN Company staat steeds klaar om u te woord te staan. Wij doen er namelijk alles aan om mensen bij te staan in hun keuze bij de aankoop van een mobilhome of ze te helpen als dat nodig is. Wilt uen camper huren of kopen in België? Wij zijn steeds “at your service”. Heeft u vragen tijdens uw reis? Geen probleem! Ook dan staat The VAN Company paraat!

ALL-INCLUSIVE SERVICE

 camper huren : All inclusive service

Wij huren met alles erop en eraan. U heeft een volledige voorraad mee aan potten, pannen, wc-product, kabel, enz. Zorgeloos genieten dus!

Camper huren? Wij gaan voor uw zorgeloos genieten en laden de camper VAN met al het materiaal dat u nodig hebt. Van keukenmateriaal, gasflessen, wc-product, wasdraad en wasknijpers tot peper en zout. Alles zit erin. Bekijk gerust de inventarislijst. U zal versteld staan van wat we allemaal standaard meegeven. Héérlijk genieten toch?!

CLEANING SERVICE

Camper huren : cleaning service

Op het einde van de reis nog kuisen? Niets van, wij doen de binnen en buitenpoets voor u!

Genieten tot op het laatste moment? Dat kan als je je camper huurt bij The VAN Company. Als enige bedrijf in België zullen wij uw campervan vanbinnen en vanbuiten poetsen. Zo bespaart u heel wat uren en lastig werk op het einde van uw reis. Uw comfort staat centraal. Zo is dat als u uw camper huurt bij The VAN Company.

CAMPERS TE HUUR

Campers huren

Voor ieder wat wils!

Camper huren met een grote keuze? The VAN Company heeft het meest uitgebreide gamma aan camper VAN’s. Er zit voor ieders wil wel iets tussen. Zo hebben we camper VAN’s:

  • voor 4 personen
  • compact van 5.4m/6.0m of 6.4m
  • met een aparte douche
  • met lengtebedden
  • met een grote leefruimte en badkamer
  • met een hefdak
  • met lengtebedden op 6.0m
  • met stapelbedden
  • met een grote ijskast
  • met een grote binnenruimte
thumbs up

Goed verzekerd!

Wij zijn goed verzekerd en hebben de beste reisbijstand die we kunnen hebben. Dit betekent dat, indien nodig, u op degelijke partners kan rekenen. VAB of AG Insurance. Wij rekenen op de beste polissen en de beste partners. Uiteraard zijn wij ook steeds bereikbaar mocht er iets gebeuren.

Flexibel!

Wij proberen ons zo goed en kwaad als het kan naar u te schikken. Zo zijn we flexibel in de vertrekdag. U kan een dinsdag vertrekken, maar evengoed een zaterdag. Ook het aantal dagen kan u zelf kiezen. We vertrekken van minimum 1 week. Vanaf dan bent u vrij om er dagen bij te plakken. De wagen zal op elk moment klaarstaan met alle materiaal geladen en goed gepoetst. U ziet: U bent voor ons belangrijk!

Camper huren? Vraag uw offerte vrijblijvend aan!

 

Selected Value: 0
Menu