Camper huren in regio Brussel

✓ Uniek in België

✓ Verhuur én verkoop

✓ Verscheidenheid aan merken

Zoekt u een organisatie waar u terechtkunt om een camper te huren in de ruime omgeving van Brussel? Maak dan kennis met dé campervan-specialist van België: The VAN Company. Wij verkopen en verhuren campers van topmerken. Onze showroom in Sint-Niklaas is vlot bereikbaar vanuit grootsteden als Antwerpen, Brussel en Gent.

Heeft u interesse in het huren van een camper?

Stuur ons nu een mail!

Een camper huren van de campervan-specialist in regio Brussel

The VAN Company zet u altijd centraal. We luisteren aandachtig naar uw wensen en zoeken samen met u naar de perfecte match. Een camper/mobilhome huren bij The VAN Company – gelegen in de wijde omgeving van Brussel – gaat bovendien over meer dan alleen de campervan zelf. U krijgt een totaalpakket: uw campervan wordt volgeladen aan het begin van uw reis en wordt bij thuiskomst door ons gepoetst. Op die manier kunt u zonder zorgen op vakantie vertrekken.

camper

Ontdek het volledige assortiment

The VAN Company heeft een ruim assortiment aan campervans van verschillende merken die u kunt huren of kopen. Ontdek op uw gemak het volledige aanbod en spring binnen in onze showroom om de campers van dichtbij te bekijken. Heeft u algemene vragen over onze camperverhuur? Neem dan contact op met ons via het e-mailadres info@thevancompany.be of via het contactformulier. Wij helpen u graag verder, zodat u zorgeloos op reis kunt gaan.

Menu