Camper huren Vlaanderen

✓ Uniek in België

✓ Verhuur én verkoop

✓ Verscheidenheid aan merken

Als u een camper wilt huren in Vlaanderen, dan kunt u bij ons terecht. The VAN Company uit Sint-Niklaas is dé VAN-specialist in België. U kunt bij ons zowel campers huren als kopen. Wij voorzien onze klanten altijd van een excellente service. Dat betekent dat u bij ons kunt aankloppen voor verschillende zaken, zoals oplossingen op maat en reistips. Door de gunstige ligging van onze showroom, kunt u eenvoudig een camper huren als u vanuit Gent of Antwerpen komt.

Heeft u interesse in het huren van een camper?

Stuur ons nu een mail!

Een kwaliteitsvolle camper huren in Vlaanderen

Wij stelden vijf gulden regels op om u zorgeloos te laten genieten van uw reis. Een camper huren bij The VAN Company – gelegen in regio Antwerpen en Gent en makkelijk bereikbaar vanuit andere locaties in Vlaanderen – houdt in dat u kiest voor een ‘all-inclusive verhuur’ met een ‘cleaning service’, een ‘fair pricing’, ‘flexibility’ en ‘experience’. Met all-inclusive bedoelen we dat alles aanwezig is in de camper voor vertrek. Wij poetsen de camper voor u en u hoeft zich ook geen zorgen te maken over de kleine lettertjes. U weet exact wat u betaalt. We luisteren bovendien naar uw specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld de gewenste vertrekdag. De beleving van uw trip is ook belangrijk. Vraag naar advies of tips als u dat wenst. In onze showroom – in de omgeving van Antwerpen en Gent en goed bereikbaar vanuit andere locaties in Vlaanderen – kunt u uw favoriete camper huren. U kiest bijvoorbeeld of u een mobilhome voor 2 personen of voor vier personen huurt.

camper

Neem contact op met ons team voor meer informatie

Als u een offerte wilt laten opstellen of vragen heeft over het huren van een camper bij The VAN Company – met een showroom in de buurt van Antwerpen en Gent – dan kunt u altijd contact opnemen met ons via het e-mailadres info@thevancompany.be of via het contactformulier. Bij The VAN Company – met een vestiging in de buurt van Antwerpen en Gent (Vlaanderen) – kunt u niet alleen een camper huren, maar ook campers kopen.

Menu