CAMPERVAN kopen

Campervan kopen? Uw  campervan specialist

Een camper kopen bij uw campervan-specialist in België

Wilt u een compacte camper kopen in regio Antwerpen, gelegen in het noorden van België? Kom dan zeker eens langs bij The VAN Company uit Sint-Niklaas. The VAN Company is namelijk uw specialist in campervans. Wij zijn enig en uniek met onze totaalpakketten. Kom zeker eens langs in onze showroom in regio Antwerpen, in het noorden van België om een campervan te kopen. Daarbij bieden wij u onze kennis en specialismes aan, zodat u goed geadviseerd een campervan kunt kopen of huren. U staat vanaf de eerste kennismaking centraal bij ons! Verwacht geen onpersoonlijke verkoper of een verkoop omdat wij veel omzet willen draaien. Van The VAN Company mag u advies, service, betrokkenheid en aandacht verwachten.

Een hoogwaardige camper kopen in regio Antwerpen, in het noorden van België

Een campervan kopen doet u niet zomaar. Er komt heel wat bij kijken en er zijn heel wat vragen waar u graag een eerlijk en open antwoord op wilt. Dat hebben we goed begrepen. Daarom kunt u altijd bij ons terecht; vanaf de wens om een campervan te kopen in regio Antwerpen, gelegen in het noorden van België tot eindeloos ver na de aankoop van uw campervan. Kortom, bij ons kunt u vrij en zorgeloos uw compacte campervan kopen om er achteraf ten volle van te kunnen genieten!

Kom langs in onze showroom

We bieden echte TOPmerken aan. Elk merk testten we in onze huurvloot. We kunnen dus van elk merk zeggen dat ze de tand des tijds hebben doorstaan en hun kwaliteit bewezen hebben. Het aanbod aan campers – die u bij ons kunt kopen in de buurt van Antwerpen, in het noorden van België – is divers. Er is dus keuze te over. Kom zeker eens langs om kennis te maken met ons assortiment. Als u met vragen zit over het kopen of huren van een mobilhome, dan kunt u ons ook altijd bereiken via het e-mailadres info@thevancompany.be of via het contactformulier.

logo affinity
logo karmann

Try, love and buy

Try and buy

Wij betalen tot een maximum van 595€ van je huurprijs terug indien je later een campervan bij The VAN Company koopt! Zo weten jij en wij zeker dat je de juiste keuze maakt!

customization

knop costumizing

Verwacht bij ons advies, kennis, vertrouwen, eerlijkheid en openheid zodat u dé mobilhome type VAN kan vinden die echt bij U past.

MEER WETEN OVER ONZE 5 GULDEN REGELS?

Klik dan gerust verder

1

% BEST DEAL

Uw compacte camper kopen aan zeer scherpe prijzen!

 

best deal

Een camper VAN kopen bij The VAN Company betekent dat we u op allerlei verschillende manieren willen verwennen.  U voldoende promoties geven op producten waar we in geloven, behoort ook bij die verschillende manieren. Volg dus zeker onze promoties op de voet!

Sommige promoties zijn blijvend zoals het The VAN Company pack of onze constante korting op het all-in pakket bij Pössl en Globecar. Andere promoties zijn tijdelijk en vaak bijzonder interessant.

Zeker de moeite dus om onze promoties te volgen of een vrijblijvende offerte te vragen aan The VAN Company.

Vul onderstaand formulier in en wordt op de hoogte gehouden van onze promoties!

affinity

Nieuw merk: AFFINITY

Zonder meer indrukwekkend! Deze nieuwe campervan heeft een aantal kenmerken die ongezien zijn in de wereld van de VAN’s. Iedereen die binnenstapt wordt overweldigd door wat hij of zij ziet en ervaart. Om een aantal kwaliteiten op te noemen:

  • De binnenkant werd verbreed waardoor de leefruimte met een 15 centimeters werd uitgebreid. Dit merk je en voel je onmiddellijk als je binnenstapt. Wat een ruimte!
  • De zithoek werd ook breder gemaakt en kan makkelijk omgebouwd worden tot een 3e en 4e slaapplaats.
  • Achteraan is er een ruim Frans bed dat omhoog gezet kan worden waardoor de garage ruimer wordt en kan gebruikt worden als fietsgarage.
  • De keuken werd in het midden van de camper VAN geplaatst en heeft een L-vorm. Hierdoor wordt de keuken extra groot en creëer je meer open binnenruimte.
aanbieding
the van company pack

The VAN Company PACK

Heel wat mensen die een campervan komen halen, hebben nog alles nodig om te kunnen vertrekken op reis. Essentiële zaken zoals een kabel, oprijblokken en wc-vloeistof. Maar soms ook stoelen een tafel of borden, kommen, tassen en bestek.

Omdat we jullie willen ondersteunen hierin, hebben we een aantal The VAN Company packs die je kan aanschaffen met serieuze korting. Hiermee helpen we jullie serieus onderweg!

>THE VAN COMPANY PACK 1 (420€):UW VOORDEELPRIJS=380€

Volle dieseltank (90L), wettelijke kit, gasvulling 10kg*, Thetford toilettevloeistof, oprijblokken Thule, water jerrycan, elektrische kabel (10, 20m), adapter

THE VAN COMPANY PACK 2 (650€): UW VOORDEELPRIJS=600€

Volle dieseltank (90L), wettelijke kit, gasvulling 10kg*, Thetford toilettevloeistof, oprijblokken Thule, water jerrycan, elektrische kabel (10, 20m), adapter

+ 2 kampeerstoelen Travellife, tafel Aircolite (100*68cm)

>THE VAN COMPANY PACK 1 (815€):UW VOORDEELPRIJS=750€

Volle dieseltank (90L), wettelijke kit, gasvulling 10kg*, Thetford toilettevloeistof, oprijblokken Thule, water jerrycan, elektrische kabel (10, 20m), adapter

+ 2 kampeerstoelen Travellife, tafel Aircolite (100*68cm)

+ keukenset: 4 drinkbekers, 4 borden groot, 4 borden klein, 4 kommen,  4 tassen, 2 wijnglazen, bestekset

Menu