✓ Uniek in België
✓ Verhuur én verkoop
✓ Verscheidenheid aan merken

Caravan kopen in België

Wilt u graag een caravan kopen die u kunt afhalen in België? Dan bent u van harte welkom bij The VAN Company in Sint-Niklaas. Bij ons vindt u een groot aantal campers die wij aanbieden voor verhuur en verkoop. Zo geniet u van volledige flexibiliteit en een groot comfort tijdens uw reis.

the van company camper huren belgië

Het beste adres om een caravan te kopen

Een caravan kopen is ideaal voor wie graag al rijdend rondtrekt. Wij hebben een ruim aanbod aan campervans, die als bijkomend voordeel hebben dat ze een grotere flexibiliteit en mobiliteit bieden. Zo kan je op reis gemakkelijk van de ene plaats naar de andere trekken. Bovendien is de drempel ook lager om op kortere vakanties te gaan, bijvoorbeeld weekendjes weg. Schrikt de prijs u af? Bij ons kunt u een tweedehands campervan kopen, zodat u geniet van het comfort van een camper, zonder u blauw te betalen. Als u liever een caravan wilt huren, kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij helpen u graag om het geschikte model te vinden.

Ontdek alle opties

Bent u al lang op zoek naar een goede caravan om te kopen? Bekijk dan snel onze campervans die te koop staan en aarzel zeker niet om ons te contacteren bij interesse. Vul hiervoor ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@thevancompany.be. Twijfelt u tussen enkele modellen? Dan staan we u graag bij met ons professioneel advies.

the van company camper huren belgië
Menu