Karmann Davis 620

Karmann Davis 620

Karmann Davis 620

Deze Davis 620 is een echte luxueuze camper VAN waarmee u in stijl reist. Eenpersoonsbedden en een warm en gezellig interieur vind je hier terug. Bovendien kan je hier optioneel kiezen voor een skyroof waardoor de lichtinval extreem is.

Skyroof100%
100%
Lengtebed100%
100%
Luxueus design100%
100%
4 zitplaatsen100%
100%

Vloerplannen

Karmann Davis 620 grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 2,61m
  • Stahoogte: 1,89m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2895 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3300/3500 kg
  • Bed: Lengtebedden

Beschrijving camper VAN

Design tot in elk detail. Dat siert deze 6,36m lange camper VAN. Bovendien vinden we hier twee comfortabele eenpersoons bedden terug voor een nachtelijk ultiem comfort.

De zithoek vooraan biedt plaats voor 4. Op deze manier kunnen 4 personen mee reizen. Bovendien kan de zithoek omgebouwd worden tot een derde slaapplaats (optioneel).

Achteraan bevinden zich de twee eenpersoonsbedden. Deze kunnen handig omhoog geklapt worden om de kofferruimte te vergroten. De twee bedden hebben volgende afmetingen: 1.900 x 800 mm en 1.950 x 800mm. Zeer ruime bedden dus. Bovendien kan de slaapplaats achteraan in één handomdraai omgevormd worden tot een gigantisch tweepersoonsbed.

De keuken biedt veel ruimte om te werken. Er is een extra klaptafel voorzien om de werkruimte te vergroten. De ijskast is een absorptieijskast van 80l. Deze staat handig op ooghoogte.Onder de ijskast vind je een hangkast terug.

De badkamer is voorzien van een verschuifbare lavabo. Hierdoor vergroot je in no time de doucheruimte.

Dankzij de elegante LEDverlichting is ambiance steeds dichtbij. U wilt nog meer stijl? Kies dan voor het style-pakket van Davis. Hiervoor krijg je naast de populaire skyroof ook extra LED ambianceverlichting, ingebouwde en geïsoleerde ramen, keukenschap van mineraal materiaal, extra bovenkast aan achterdeuren, opklapbaar tafelblad en een extra opbergvak aan de zijkant van het keukenblok. Zo maak je van deze Davis 620 een echt luxepaardje.

Aan de buitenkant is er de mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. Ook een fietsenrek kan gemonteerd worden. Deze hoort standaard tot het concept pakket.

Karmann Davis 620 in beeld

Karmann Davis 620 interieur

Klik op de afbeelding en bekijk de Karmann Davis 620 in 3D.

Menu