Karmann, want je krijgt Duitse kwaliteit en design aan een mooie prijs!

Karmann modellen

Lengte bedden

Karmann Davis 620 grondplan

Dwars bedden

Karmann Davis 590 grondplan

Hoogteslapers

Karmann Dexter 595 grondplan
logo karmann

Karmann heeft heel wat in zijn mars. Van de Dexter modellen met hun mooie (Zweedse) interieur, tot de 4×4 dexter modellen, de Davis modellen met hun luxe uitvoering en de dexter modellen met hoogteslaper voor campers met veel ruimte en veel bed. De Davis modellen en de Dexter modellen hebben elk een andere interieur uitvoering. Van licht Zweeds design, tot donker luxueus design. Voor ieder zijn camper waarmee u graag de wereld wilt ontdekken.

Prijs/kwaliteit zitten ze zeer goed. Zo bieden ze een aantal pakketten aan, voor zeer mooie prijzen. Op die manier heb je een complete camper VAN, kwalitatief, en budget vriendelijk.

2 totaal verschillende interieurs om uit te kiezen, een 4×4 model, Duitse kwaliteit, van lenteslapers, breedte slapers tot hoogslapers. Een zeer uitgebreid assortiment verzekerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Karmann highlights

KARMANN bestaat al heel wat jaren en heeft heel wat kennis en ervaring opgebouwd. Dat zie je ook in hun modellen en de keuzes die ze hier maken. Er zijn dan ook heel wat positieve punten aan deze campervan ‘s die de moeite waard zijn om in the picture te zetten. Lees er meer over hieronder:

2 uitvoeringen
Dieselverwarming
Dichtheidsgarantie 5 jaar
Wintervast
Design
6m VAN met lengtebedden
Een veelvoud aan modellen
2 uitvoeringen

Omdat we nu eenmaal niet allemaal dezelfde smaak hebben, zorgt Karmann ervoor dat we mogen kiezen tussen 2 mooie, maar heel verschillende designs: Dexter met zijn mooi Zweeds houten interieur en Davis met zijn donkere, gezellige, zeer luxueuze interieur. Kies maar!

Dieselverwarming

Hier kiest men resoluut voor de dieselverwarming van Truma. Hierdoor hoef je er niet mee in te zitten om zonder gas te vallen. Je hebt nog steeds voldoende plaats om grote gasflessen mee te nemen, maar door de Dieselverwarming zal je zeker nooit zonder vallen!

Dichtheidsgarantie 5 jaar

Uiteraard is het belangrijk dat uw camper VAN geen waterlekken krijgt. Om dit te garanderen, geeft men een waterdichtheids garantie van 5 jaar!

Wintervast

Alle voertuigen zijn geschikt voor de winter, de Davis modellen zijn volgens de euronorm EN 1646-1 zelfs winterhard. Uitstekende isolatie en goed geïsoleerde tanks, evenals een grondige volledige afdichting zorgen dat je met deze camper VAN’s hele jaar door plezier kan maken.  Zelfs in de winter.

Design

Deze campers VAN’s zijn stijlvol en modern – wat uiteraard bijdraagt aan een  geslaagde reis. Het design zit hem ook in de details. Zo zien we bij Davis een mooie afdekking van de lavabo, of bij Dexter een handig opklapbaar oppervlak om de werkruimte te vergroten in mooi zwart glas.

6m VAN met lengtebedden

Compact reizen en goed willen slapen. Dat is een wens van velen. Daarom dat de Davis en Dexter 600 werden bedacht. Hier werd de achterste zitbank weg gelaten waardoor je geen leefruimte verliest ook al heb je een groot bed op slechts 6,00m. Deze heb je zowel in de Dexter serie (Dexter 600) , als in de Davis serie (Davis 600).

Een veelvoud aan modellen

Met verschillende voertuigen, alle soorten en maten en lengtes, alsmede keukens en badkamers in verschillende uitvoeringen, biedt men hier de perfecte oplossing voor elke smaak en behoefte. Ja, zelfs de bedden kunnen worden aangepast aan de individuele wensen.  Elders, kunnen wastafels worden weggeklapt om ruimte te besparen. Badkamers van allerlei groottes, ijskasten van middelmatig naar mega groot. Voor ieder wat wils!

Karmann Dexter 560 4x4

Een 4×4 model!

Karmann zet een 4×4 model op de markt voor diegene die echt off road willen gaan. Het is gemaakt in het mooie Zweedse hout design van de Dexter serie en heeft 2 uitvoeringen. Eén met een bed in de breedte (Dexter 560 4×4) en 1 met lengteslapers (Dexter 570 4×4). Laat het avontuur maar beginnen!

Karmann:Dexter en Davis

Karmann heeft 2 verschillende uitvoeringen. Dit omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft. Dezelfde modellen vind je terug in ofwel een Dexter uitvoering ofwel een Davis uitvoering. Waar Dexter heel fris is, met een mooie Zweedse houtuitvoering, is Davis net warm met een luxueuze donkere uitvoering.

Karmann Dexter 581 interieur

DEXTER UITVOERING

Karmann Davis 620 interieur

DAVIS UITVOERING

Fiat logo

Karmann bouwt op een FIAT chassis. Hierbij kan je kiezen tussen 120pk,140pk, 160pk of 180pk, light chassis of heavy chassis, automaat of handgeschakeld.

Ford logo

De 4×4 modellen worden gebouwd op een FORD chassis

Globe-Traveller: concept pakket

Bovenop de economische prijzen van hun camper VAN’s, biedt Karmann ook een concept pakket* aan met een zeer mooie korting. Ontdek wat er allemaal in dit concept pakket zit:

 • Airco cabine
 • Elektrisch instelbare buitenspiegels
 • Cabinestoelen met armleuning
 • Radio voorbereiding met luidsprekers
 • Airbag passagier
 • Cruise control
 • 140 pk
 • Mistlampen
 • 90 l diesel tank

*Concept pakket is enkel geldig voor het FIAT chassis

 • Geschilderde bumpers
 • Zwart glanzende radiatorgrill
 • Zwarte randen lichten
 • FIAT LED dagrijlicht
 • Dashboard met chrome ringen
 • Wiel deksels
 • Fietsenrek 2 fietsen
 • Cabineverduistering
 • Insectenhor
 • Luifel

Dit concept pakket wordt aangeboden aan slechts 3190€ met een korting van wel 3710€. Een mooie korting dus!

Ik zou graag meer willen weten…

Wil je meer weten, wil je een offerte of wil je een afspraak. Vul dan gerust dit formulier in en wij nemen contact met jou op!

Menu

Beste VAN lover,

Vanwege verlof van onze techniekers, zal de workshop gesloten zijn van 1/8 tot 15/8.

Hans en Astrid