✓ Uniek in België
✓ Verhuur én verkoop
✓ Verscheidenheid aan merken

Een mobilhome voor 2 personen

Bent u op zoek naar een mobilhome voor 2 personen? Maak dan kennis met The VAN Company uit Sint-Niklaas. Als campervan-specialist hebben wij een ruim assortiment aan mobilhomes die u kunt huren of kopen. Bij The VAN Company vinden wij een excellente service belangrijk. U kunt dus op ons rekenen voor deskundig advies, tips, betrokkenheid en aandacht.

Een mobilhome voor 2 personen van een topmerk

Als u een mobilhome wilt huren voor uzelf en één andere persoon, dan kiest u uit ons assortiment een mobilhome voor 2 personen, zoals de Karmann Davis 540, de Karmann Davis 590 of de Karmann Davis 620. De eerste twee hebben een breedtebed en zijn handgeschakeld. De laatste daarentegen heeft een lengtebed en is ook handgeschakeld. Alle modellen en merken vindt u verder op onze website in een handig overzicht. Ook als u een mobilhome wilt kopen, heeft u de keuze uit tal van merken en modellen van mobilhome voor 2 personen. Zoekt u een groter model? Ontdek dan ons aanbod aan mobilhomes voor 4 personen.

Neem contact op met ons voor meer uitleg

Onze showroom in Sint-Niklaas is gunstig gelegen en makkelijk bereikbaar vanuit heel Vlaanderen. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij ons langskomen om al onze verschillende campervans te bezichtigen. Als u vragen heeft over onze mobilhomes, dan kunt u ons bereiken via het e-mailadres info@thevancompany.be of via het contactformulier.

Menu