Een mobilhome voor 2 personen

✓ Uniek in België

✓ Verhuur én verkoop

✓ Verscheidenheid aan merken

Bent u op zoek naar een mobilhome voor 2 personen die u kunt huren of kopen? Maak dan kennis met The VAN Company uit Sint-Niklaas. Als campervan-specialist hebben wij een ruim assortiment aan mobilhomes die u kunt huren of kopen. Bij The VAN Company vinden wij een excellente service belangrijk. U kunt dus op ons rekenen voor deskundig advies, tips, betrokkenheid en aandacht.

Heeft u interesse in het huren van een camper?

Stuur ons nu een mail!

Een mobilhome voor 2 personen van een topmerk

Als u een mobilhome voor 2 personen wilt huren, dan heeft u de keuze uit de Karmann Davis 540, de Karmann Davis 590 en de Karmann Davis 620. De eerste twee hebben een breedtebed en zijn handgeschakeld. De laatste daarentegen heeft een lengtebed en is ook handgeschakeld. Alle modellen en merken vindt u verder op onze website in een handig overzicht. Ook als u een mobilhome voor 2 personen wilt kopen, heeft u de keuze uit tal van merken en modellen. Zoekt u een groter model? Ontdek dan het aanbod aan mobilhomes voor 4 personen.

camper

Neem contact op met ons voor meer uitleg

Onze showroom in Sint-Niklaas is gunstig gelegen en makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Brussel en Gent. Langsgaan bij The VAN Company om een mobilhome te huren of te kopen is daardoor comfortabel. Als u vragen heeft over onze mobilhomes, dan kunt u ons bereiken via het e-mailadres info@thevancompany.be of via het contactformulier.

Menu