Een mobilhome voor 4 personen

✓ Uniek in België

✓ Verhuur én verkoop

✓ Verscheidenheid aan merken

Als u een ruime mobilhome voor 4 personen zoekt, dan kunt u bij The VAN Company uit Sint-Niklaas terecht. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan campervans terug die u zowel kunt huren als kunt kopen. Wij zetten een aanpak op maat voorop. Dat betekent dat wij met de nodige zorg en aandacht naar de ideale mobilhome zoeken, of het nu om te kopen of te huren is.

Heeft u interesse in het huren van een camper?

Stuur ons nu een mail!

Een ruime mobilhome voor 4 personen kopen of huren

Bij The VAN Company werken we uitsluitend met topmerken en testen we mobilhomes via verhuur uit vooraleer we bepaalde modellen verkopen. Daardoor bent u meteen verzekerd dat de mobilhome die u wilt kopen van goede kwaliteit is. Als u op vakantie wilt gaan met uw gezin, dan kunt u ook kiezen om een mobilhome voor 4 personen te huren. Een mobilhome huren of kopen bij The VAN Company is kiezen voor een totaalpakket en een geweldige service. 

camper

Kom meer te weten over onze mobilhomes

U vindt bij ons niet alleen mobilhomes voor 4 personen, ook compacte mobilhomes voor 2 personen vindt u bij ons. Als u meer wilt weten over ons assortiment, dan kunt u ons contacteren via het e-mailadres info@thevancompany.be of via het contactformulier. Ziet u de campervans liever van dichtbij? Kom dan langs in onze showroom.

Menu