Mobilhome huren in regio Antwerpen

✓ Uniek in België

✓ Verhuur én verkoop

✓ Verscheidenheid aan merken

Als u een mobilhome wilt huren in regio Antwerpen, spring dan eens binnen in onze showroom in Sint-Niklaas. The VAN Company verhuurt en verkoopt mobilhomes/campervans van verschillende  topmerken. Onder het motto zorgeloos genieten, bieden wij u een totaalpakket aan. Daardoor kunt u zonder zorgen reizen en heeft u de garantie dat u altijd bij ons terechtkunt voor advies en vragen, tijdens uw vakantie of jaren na de aankoop.

Heeft u interesse in het huren van een camper?

Stuur ons nu een mail!

Een mobilhome van een topmerk huren in regio Antwerpen

Karmann, Pössl, Globe-traveller en Affinity, dat zijn een aantal merken van mobilhomes die u bij ons in regio Antwerpen kunt huren. De details en de huurprijzen van onze modellen vindt u verder op onze website. Al onze mobilhomes hebben een omniumverzekering en onze organisatie is permanent bereikbaar als u onze hulp nodig heeft tijdens uw reis. Een mobilhome huren bij ons kan dus met een gerust hart.

camper

Contacteer ons voor meer info en uitleg

Bent u overtuigd om een mobilhome te huren van The VAN Company uit regio Antwerpen? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. Als u vragen heeft over het huren of het kopen van een mobilhome, contacteer ons dan via het e-mailadres info@thevancompany.be of via het contactformulier. Ons team helpt u met alle plezier verder!

Menu