Mobilhome huren in België

✓ Uniek in België

✓ Verhuur én verkoop

✓ Verscheidenheid aan merken

Wilt u een mobilhome huren in België om op vakantie te gaan? Ontdek dan de mogelijkheden die u heeft bij The VAN Company. Onze organisatie heeft een showroom in Sint-Niklaas, waar u de verschillende mobilhomes kunt bezichtigen. Als u een mobilhome huurt bij ons, dan krijgt u daar automatisch een uitmuntende service bij. Zo staan wij in voor het poetsen van de campervan en voorzien wij de mobilhome van alle benodigde materialen.

Heeft u interesse in het huren van een camper?

Stuur ons nu een mail!

Een mobilhome huren bij een campervan-specialist in België

Wij willen dat iedereen zonder zorgen op reis kan gaan én dat met de mobilhome die het beste bij uw wensen past. Het assortiment aan mobilhomes die u bij The VAN Company – gelegen in Sint-Niklaas, in het noorden van België – kunt huren is uitgebreid. U kunt kiezen uit de Karmann Davis 540, de Pössl 2win, de Pössl 2win hefdak, de Globe-traveller Pathfinder X, de Globe-traveller Pathfinder Z, de Globe-traveller Voyager Z, en zo veel meer. Sommige modellen zijn geschikt voor 2 personen, andere voor vier personen. Het ene type bevat een lengtebed, terwijl het andere een breedtebed heeft. Duik in het volledig aanbod aan te huren campervans in België en ontdek welke mobilhome het beste bij u past.

camper

Neem contact op met ons voor meer informatie

De prijzen voor het huren van een mobilhome vindt u verder op onze website. Als u vragen heeft over het huren van een mobilhome, dan kunt u contact opnemen met ons via het e-mailadres info@thevancompany.be of via het contactformulier. Bij The VAN Company kunt u ook terecht voor de aankoop van een mobilhome.

Menu