fbpx

Camper VAN huren

Camper VAN huren om zorgeloos te genieten

Print

Mobilhome te huur

Type camper VAN

Een camper VAN huren om in alle vrijheid te kunnen genieten van een memorabele reis? Dat kan bij The VAN Company. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van mobilhomes type VAN, ook wel camper VAN’s genoemd. Als enige echte camper VAN specialist hebben we dan ook een ruim aanbod aan camper VAN’s.

Waarom een camper VAN? Omdat deze compacte mobilhomes alle comfort bieden van een reguliere motorhome. Maar…daarbovenop ook een ultieme vrijheid geven in reizen. Of u nu in een stadje wil geraken, of ergens op een rustig plekje ver in de natuur. Met deze camper VANS kan u reizen naar waar u wilt, en wanneer u wilt! Bovendien is een camper VAN wel compact, maar niet klein. Door de ingenieuze indeling hebben de constructeurs veel ruimte gecreëerd op een relatief kleine oppervlakte. Met een camper VAN gaat het om reizen, genieten en vrijheid. The VAN Company doet er alles aan om dit dubbel en dik waar te maken.

De mobilhomes
Print

Mobilhome verhuur

5 gulden regels

Een camper VAN huren met alles erop en eraan om zorgeloos te genieten? Dat kan!The VAN Company verhuurt camper van’s  en hanteert daarbij steeds 5 gulden regels All-inclusive, Cleaning Service, Fair Pricing, Flexibility en Experience. Hierdoor kunnen we ons motto ter harte opvolgen: U zorgeloos laten genieten!. Daarom dat we in de huurprijs een totaalpakket meegeven.

Van een volledige set kampeermateriaal, gidsen, een wegenvignet van Zwitserland, abonnement om gratis te kamperen bij boeren in Frankrijk en Spanje, tot zelfs de binnen-en buitenpoets. Je kan het zo gek niet bedenken of het zit in uw camper van. Instappen, wegrijden en genieten! Daar gaat het om als u kiest voor The VAN Company. Een camper VAN huren bij The VAN Company? Zo bent u zeker dat u kosten en zorgen uitspaart en er u nog maar één ding te doen staat: zorgeloos genieten!

5 gulden regels
the van company contact

Mobilhome huren

At your service

Een offerte aanvragen, een reservatie maken of gewoon een informatieve vraag stellen? The VAN Company staat steeds klaar om u te woord te staan. Ook wanneer u op reis bent met één van onze mobilhomes staan we steeds klaar indien u dit nodig hebt. Bovendien zijn onze verzekeringspakketten en VAB aansluitingen optimaal. Als er iets is dan staan wij en onze partners overal en altijd direct klaar om u te helpen.

Ook met onze passie en tips zijn we steeds bereid u bij te staan waar we kunnen. Een camper VAN huren gaat niet enkel om de mobilhome, maar om de beleving en herinneringen die een mooie reis u kan geven. Wij willen graag ons steentje bijdragen om die mooie reis voor u waar te maken. Een camper VAN huren bij The VAN Company betekent dat we er alles voor doen om u zorgeloos te kunnen laten genieten!

Contacteer ons

Mobilhome verhuur kleine campers

ALL-INCLUSIVE SERVICE

Camper VAN huren? Wij gaan voor uw zorgeloos genieten en laden de camper VAN met al het materiaal dat u nodig hebt. Van keukenmateriaal, gasflessen, wc-product, wasdraad en wasknijpers tot peper en zout. Alles zit erin.

Héérlijk genieten dus!!

INVENTARIS

mobilhome kopen

Lees meer over onze verkoop

Mobilhome huren met een uitstekende service: Onze 5 GULDEN REGELS

Wij doen namelijk meer dan alleen maar mobilhomes verhuren. Wanneer u een camper VAN huurt bij The VAN Company, dan weet u zich verzekerd van de omkadering door een professionele organisatie die meedenkt met haar klanten, zodat u zorgeloos aan uw reis of uitstap kunt beginnen. Wij specialiseren ons in mobilhome verhuur die je de maximale vrijheid en beleving geven. Bovendien gaan wij voor het leveren van dé beste service. U vertrekt zorgeloos met een mobilhome volgeladen met borden, bestek, een echte hotelservice, gidsen, kortingskaarten en nog zo veel meer. Een camper VAN huren bij The VAN Company is meer dan enkel een voertuig huren. Bij ons start uw vakantie pas echt, want wij gaan voor uw zorgeloze genieten!

zorgeloos mobilhome huren

5 GULDEN REGELS

Opdat u een zorgeloze reis tegemoet gaat. Waar u mag reizen in vrijheid en liefde om met de mooiste herinneringen terug thuis te kunnen komen.

mobilhome huren cleaning service

CLEANING SERVICE

Een mobilhome huren met binnen-en buitenpoets inbegrepen! Zodat u tot op de laatste moment van uw mobilhome reis mag genieten en zorgeloos de camper VAN mag binnen leveren.

ALL INCLUSIVE

Een mobilhome volgeladen om zorgeloos en zonder extra kosten te genieten! Benieuwd wat er allemaal inzit?

Klik hier voor de inventarislijst

mobilhome huren flexibility

FLEXIBILITY

Geen rigide regels. Wij kijken samen naar wat u nodig hebt. Zo mag u uw vertrek dag zelf bepalen! We luisteren graag naar wat u wilt!

mobilhome huren cleafair pricing

FAIR PRICING

Bij ons zijn er geen verborgen prijzen!

Hier vind je de prijzen.

mobilhome huren cleaning experience

EXPERIENCE

Met ons hart, onze passie en onze kennis staan we u steeds met plezier bij!

Bekijk onze mobilhomes te huur


  The VAN Company: verhuur mobilhomes met een missie

  Een mobilhome type VAN om in vrijheid te reizen
  Een mobilhome huren hoeft niet rigide te zijn. Wij begrijpen ook wel dat niet iedereen op een vrijdag of zaterdag wil vertrekken. Of dat niet iedereen op dezelfde manier reist. Daarom dat we in alles wat we doen en aanbieden zo flexibel mogelijk willen zijn. Zo kan u gerust met de mobilhome vertrekken op een woensdag of 10 dagen op reis gaan in plaats van 14 dagen. Heeft u extra materiaal nodig omdat u bijvoorbeeld met een gehandicapt kind reist? Vraag het ons en wij kijken of wij iets voor u kunnen regelen. Wij proberen mee te denken om u die zorgeloze reis te kunnen aanbieden! Aarzel zeker niet om ons suggesties te doen omtrent extra materiaal dat u nodig hebt of andere zaken. Wij staan steeds open om onze service te blijven verbeteren daar waar we kunnen. Een suggestie of een vraag rond een mobilhome huren? Contacteer ons gerust en wij kijken wat we kunnen doen!

  MET EEN ALL INCLUSIVE FORMULE

  Is het niet fijn om te kunnen vertrekken met een mobilhome waar alles reeds inzit? Daarom dat The VAN Company werkt met een all-inclusive formule. Wij laden de camper VAN voor u met méér dan de basisuitrusting. Onze inventerarislijst spreekt boekdelen!U kan hier enkel meer voordeel uithalen omdat u hiermee heel wat tijd kan winnen, maar ook omdat de kosten van uw reis hierdoor een pak lager komen te liggen. Zo wordt u niet verplicht tot extra aankopen zoals gidsen, Zwitsers Vignet, kampeermateriaal, enz.. Maar dit is nog niet alles. Wij bieden naast onze all-inclusive formule ook een cleaning service aan. Omdat zorgeloos genieten ook betekent dat u niet uren aan de mobilhome moet kuisen, nemen wij de binnen-en buitenpoets voor onze rekening. Zo garanderen wij u genieten tot de allerlaatste moment en daarbovenop een perfect propere mobilhome. Uw mobilhome huren met een zeer hoge service!

  MET PASSIE, LIEFDE EN BETROKKENHEID
  Wij engageren ons met heel ons hart en ziel om u een VANtastische reis te laten beleven. Vanuit onze persoonlijk ervaring staan wij u bij met reistips, advies en goede raad. Een mobilhome huren bij The VAN Company is dus veel meer dan enkel je camper VAN ophalen en vertrekken. Ons doel is: u zorgeloos te laten genieten. Daarom staat The VAN Company niet alleen voor mobilhome verhuur, maar willen we jullie ook heel wat extra’s aanbieden die voor uw reisplezier belangrijk zijn. Daarom dat wij hebben gekozen om te werken volgens onze 5 gulden regels. Op deze manier tillen we mobilhome verhuur een niveau hoger zodat u niets tekort komt op de door u zo verdiende reis. 24/24 staan we klaar om u met onze raad en daad bij te staan. Niet is ons teveel gevraagd. Wij luisteren naar u!

  ZOALS ALLEEN U HET WILT
  Een mobilhome huren hoeft niet rigide te zijn. Wij begrijpen ook wel dat niet iedereen op een vrijdag of zaterdag wil vertrekken. Of dat niet iedereen op dezelfde manier reist. Daarom dat we in alles wat we doen en aanbieden zo flexibel mogelijk willen zijn. Zo kan u gerust met de mobilhome vertrekken op een woensdag of 10 dagen op reis gaan in plaats van 14 dagen. Heeft u extra materiaal nodig omdat u bijvoorbeeld met een gehandicapt kind reist? Vraag het ons en wij kijken of wij iets voor u kunnen regelen. Wij proberen mee te denken om u die zorgeloze reis te kunnen aanbieden! Aarzel zeker niet om ons suggesties te doen omtrent extra materiaal dat u nodig hebt of andere zaken. Wij staan steeds open om onze service te blijven verbeteren daar waar we kunnen. Een suggestie of een vraag rond een mobilhome huren? Contacteer ons gerust en wij kijken wat we kunnen doen!

  NEEM EEN KIJKJE IN EEN VAN DE MOBILHOMES


  MOBILHOME HUREN IS VRIJHEID ERVAREN   

  The VAN Company en social media

  mobilhome huren met beste service

  OPENINGSUREN

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: vm = op afspraak / vrij open van 13.00 tot 17.00
  • Woensdag: op afspraak
  • Donderdag: vm = op afspraak / vrij open van 13.00 tot 17.00
  • vrijdag: vm = op afspraak / vrij open van 13.00 tot 17.00
  • Zaterdag: 10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  OP AFSPRAAK

  U mag ons ook steeds bellen of mailen om een afspraak te maken. Zo bent u zeker dat wij speciaal voor u de nodige tijd uitrekken die u verdient!

  Video’s made by The VAN Company