fbpx
mobilhome huren background layerslider

ALL INCLUSIVE FORMULE

"Uw mobilhome volgeladen met al het materiaal dat u nodig hebt om zorgeloos en zonder extra kosten te reizen"

HUISRAAD

MEUBELSET

GIDSEN

TRAVELKIT

ONDERHOUD

KLIK HIER VOOR DE INVENTARISLIJST >>>

mobilhome huren background layerslider

CLEANING SERVICE

"Binnen en buitenpoets inbegrepen voor een proper begin en een aangenaam einde van uw reis."

BINNENPOETS

+

BUITENPOETS

INBEGREPEN IN DE HUUPRIJS:

mobilhome huren layerslider background

FAIR PRICING

"Eerlijke prijzen zonder verborgen kosten om u in vertrouwen te laten genieten."

mobilhome huren background layerslider

FLEXIBILITY

"Geen rigide regels omdat wij willen luisteren naar wat u wilt"

mobilhome huren background layerslider

EXPERIENCE

"Vanuit onze ervaring en passie begeleiden we u opdat u de beste reis mag beleven."

Slide background

Mobilhome verhuur volgens onze 5 gulden regels:

All Inclusive

Cleaning Service

Fair Pricing

Flexibility

Experience

Dat is zorgeloos genieten!!

5 gulden regels verhuur

5 GULDEN REGELS OM ZORGELOOS EN ZONDER EXTRA KOSTEN TE GENIETEN!

The VAN Company wil meer doen dan enkel een Camper VAN verhuren. Ons ultieme doel is jou zorgeloos laten genieten. Om dit waar te maken hebben we 5 gulden regels in het leven geroepen. Deze volgen we ten allen tijde zodat wij ook elke dag werken aan ons doel. Ben je benieuwd welke 5 gulden regels dit zijn? Lees dan gerust hieronder verder!

  • ALL INCLUSIVE
  • CLEANING SERVICE
  • FAIR PRICING
  • FLEXIBILTY
  • EXPERIENCE

Camper VAN huren all inclusie formule

ALL INCLUSIVE

Een camper VAN huren met alles erop en eraan? Dat kan bij The VAN Company! Omdat reizen genieten hoort te zijn, zorgt The VAN Company ervoor dat u alles mee hebt om zorgeloos te kunnen reizen. U kan meteen vertrekken zonder tijd te verliezen. Want….wij laden uw camper VAN voor u.  Iets vergeten hoort er dus niet meer bij. En bovendien….door onze all-inclusive formule bespaart u ook heel wat centen. Lekker meegenomen toch?!

INVENTARISLIJST

ONDERHOUD

Van sponsjes, afwasmiddel, emmer, afwaskom tot afwasmiddel. Ook hier zorgen wij ervoor dat u een Camper VAN huurt met alles erop en eraan.

HUISRAAD

Borden, messen, kommen, wijnglazen,…. en nog veel meer. Alles van topkwaliteit om van uw kampeerplaats een gezellig plekje te maken of om uw heerlijke kookkunsten uit te kunnen voeren.

MEUBELSET

Bij kamperen horen kampeermeubelen. Een tafel, stoelen of een grondzeil. Wij hebben ervoor gezorgd!

GIDSEN

Omdat we u willen laten delen in onze kennis en passie vertrekt u met een heel pak gidsen in uw Camper VAN . Van gidsen zoals France Passion, routekaarten van Michelin, campinggidsen tot de campergids. Wij laten niets aan het toeval over. U bent goed voorbereid en bespaart hierdoor heel wat extra kosten.

Wil je meer weten over kamperen bij de boeren

TRAVELKIT

Van gasfles, Thetford WC vloeistof, piketten tot niveaublokken. Geen kopzorgen of extra kosten. Uw Camper VAN is geladen met al het technisch materiaal dat u nodig hebt om te kunnen “mobilhomen”.

Camper VAN huren met cleaning service

CLEANING SERVICE

Een camper VAN huren die tip top in orde is en waaraan u achteraf geen uren kuis hebt? Dat kan bij The VAN Company.Ja hoor, wij poetsen de camper VAN voor u! Van binnen en van buiten! Zo respecteren wij uw kostbare uren vakantie en besparen we u een minder aangenaam einde van uw reis. Bovendien bent u hierdoor verzekerd van een camper VAN die tot in de puntjes proper is. Wij staan at your service!

Camper VAN huren met fair pricing

FAIR PRICING

Een camper VAN huren moet in alle eerlijkheid en vertrouwen kunnen gebeuren. Daarom dat we een punt gemaakt hebben van fair pricing. Bij ons zal u geen kleine lettertjes tegenkomen, of uit de lucht vallen van de uiteindelijke factuur die u moet betalen. Eerlijkheid, openheid en vertrouwen…ook als het gaat om uw geld.

mobilhome te huur flexibility

FLEXIBILITY

Een camper VAN huren hoeft niet moeilijk te zijn. Daarom dat we steeds flexibel zijn!  Wij gaan ervan uit dat wat u wilt niet altijd datgene is dat een ander wilt.  We luisteren naar uw wensen. Wij passen de verhuur waar nodig en mogelijk. Zo hebben we geen vastgepinde vertrekdag. U vertrekt wanneer u wilt. Met uitzondering van onze sluitingsdag op zondag. Bovendien hebben we allerlei extra materiaal liggen dat we kunnen meegeven indien dit uw reis kan optimaliseren.  Een GPS, een zonnepaneel….. U vraagt gerust naar wat u nodig hebt. Samen gaan we voor het beste!

mobilhome verhuur experience

EXPERIENCE

Een camper VAN huren hoeft geen droge materie te zijn! In alles wat wij doen willen we onze passie en ervaring laten spreken, zodat u een vakantie mag beleven die onvergetelijk wordt. U kan steeds bij ons terecht voor tips en ondersteuning. U bent meer dan een klant voor ons. U bent een mens die het verdient de beste vakantie te beleven en beste service om die vergeetloze vakantie waar te kunnen maken.