fbpx

Prijzen en reservatie

CAMPER VAN HUREN? ER IS HEEL WAT IN DE PRIJS INBEGREPEN!

Als gepassioneerde mensen in de wereld van de mobilhome verhuur, hebben wij als streefdoel u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door onze jarenlange ervaring met en passie voor mobilhomes weten wij waar we op moeten letten en kunnen we jullie perfect bijstaan met raad en daad. Wijnwillen u absoluut DE BESTE SERVICE bieden. Daarom dat wij werken met een ALL INCLUSIVE formule en onze CLEANING SERVICE. U ZORGELOOS LATEN GENIETEN…daar engageren we ons volledig voor!!

ALL-INCLUSIVE

Alles is inbegrepen om zorgeloos te genieten! Van campergids, wc-vloeistof, gasflessen,tafel en stoelen, tot zelfs een wasdraad en wasknijpers. Wij denken aan alles!

INVENTARISLIJST

CLEANING SERVICE

Binnenpoets en buitenpoets inbegrepen om tot de laatste minuut zorgeloos te kunnen genieten!

VROEGBOEKKORTING

Wil ook jij op reis met één van onze camper VAN’s? Wees er dan lekker snel bij en geniet van een extra vroegboek korting!!*

Prijzen 5.4 m

 

PRIJZEN 6.00m

 


 

 

 

 

 

 

 

 

PRIJZEN 6.4m 

Mobilhome huren met KORTING(EN)

vroegboekkorting mobilhome verhuur

  • Vanaf 2e week: -10% op dagen in 2e week
  • Vanaf 3e week: -15% op dagen in 3e en 4e week
  • Vanaf 5e week:-20% op dagen in 5e en 6e week

vroegboekkorting mobilhome verhuur

VROEGBOEKKORTING

Boek nu uw reis voor februari 2020 en u kan genieten van:

extra 10% op de eerste week!

last minute mobilhome verhuur

LAST-MINUTE

MEGA KORTINGEN op onze last-minute aanbiedingen.

Onze last-minutes

vroegboekkorting mobilhome verhuur

FOTOWEDSTRIJD

Elk jaar houden wij onder onze mobilhomers een fotowedstrijd. De winnaar ervan krijgt 350€ korting op de volgende huurprijs. Dat is al de moeite hé!

vroegboekkorting mobilhome verhuur

TRY, LOVE THEN BUY

Zin om een mobilhome te kopen, maar wilt u toch eerst eens proberen? Dat kan bij The VAN Company met onze TRY AND BUY formule.

Lees er meer over

FAQ

MOGEN ER HUISDIEREN MEE?

Een mobilhome huren en je beste vriend (je hond) meenemen! Zalig toch?!! Dat vinden wij ook. Daarom dat we honden toelaten. Uiteraard steeds op voorwaarde dat de hond(en) niets kapot zullen maken. Het enige dat je moet doen is ons op voorhand laten weten dat er een huisdier meegaat. That’s it!

HOEVEEL KM’s ZIJN ER INBEGREPEN?

Wij willen zeker geen munt slaan uit extra km’s. Toch hebben we nog een beperking op de km’s gedurende de eerste 2 weken. Waarom? Enkel en alleen om misbruik te voorkomen. Onze aantal km’s/week ligt op 2500 km (vanaf 3 weken is er geen beperking meer). Dit is zéér hoog! Hiermee kom je normaliter ruimschoots mee toe. Mocht het toch zo zijn dat je op voorhand weet dat je veel meer kilometers zal reizen, dan zeg je ons dit gewoon en dan kijken we wat we rond de prijs kunnen doen. Zo simpel is dat! Wij zijn er voor jullie!

ZIJN JULLIE OMNIUM VERZEKERD?

Jazeker! Wij zijn omnium verzekerd en hebben één van de laagste franchises op de markt. Bovendien is er voor sommige schadegevallen een volledige dekking (bv. stormschade). Wees gerust! Doordat een mobilhome type VAN zo compact is, zien wij relatief weinig schadegevallen.

HOEVEEL BEDRAAGT DE WAARBORG?

De waarborg staat tegenover de franchise en bedraagt 900€. Dit is zowat de laagste waarborg die je moet betalen als je een camper VAN huurt in België.

HOE OUD ZIJN JULLIE MOBILHOMES?

Onze mobilhomes zijn nooit ouder dan 2 jaar. Zo garanderen we jullie steeds de nieuwste modellen.

KUNNEN ER FIETSEN MEE?

Ja hoor! Elke mobilhome is voorzien van een fietsenrek waarop 2 fietsen meekunnen. Enkel een e-bike is verboden. Deze zijn tot op heden nog te zwaar en kunnen hierdoor schade berokkenen aan fietsenrek en mobilhome.

MOETEN WE STEEDS OP EEN VRIJDAG VERTREKKEN?

Nee, absoluut niet! Eén van onze 5 gulden regels is flexibiliteit. Wij begrijpen dat niet iedereen een  9 to 5  job heeft. Wij begrijpen dat een communiefeest vertrekken op een vrijdag in de weg staat. Bij ons dus geen rigiditeit. Wij denken mee met jullie! De vertrek dag is dus vrij te kiezen. Uiteraard moeten we wel rekening houden met onze eigen kalender en onze zondagse sluitingsdag.

MOET IK STEEDS BOEKEN PER WEEK?

Het minimum aantal dagen dat u kan boeken is 1 week. Vanaf dan mag u er het aantal dagen toevoegen zoals u het wenst Is dat niet gemakkelijk!

KAN IK OOK EEN WEEKEND BOEKEN?

In principe niet, tenzij last minute. Houd zeker onze lastminute aanbiedingen in het oog. Misschien zit er wel iets bij voor u?!

...
Loading