Mobilhome kopen in België

✓ Uniek in België

✓ Verhuur én verkoop

✓ Verscheidenheid aan merken

Een mobilhome kopen in België, dat kan bij ons. The VAN Company in Sint-Niklaas heeft een uitgebreid assortiment aan campervans van topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Affinity, Globe-traveller en Karmann. Kiezen om een mobilhome te kopen bij The VAN Company in Sint-Niklaas, Vlaanderen is meteen ook kiezen voor een uitstekende service. Onze medewerkers staan altijd klaar om uw vragen en/of problemen te beantwoorden en te verhelpen, ook jaren na de aankoop van uw campervan.

Heeft u interesse in het huren van een camper?

Stuur ons nu een mail!

Vijf redenen om een mobilhome te kopen bij ons in België

Bij ons kunt u terecht voor zowel het huren als het kopen van een mobilhome/campervan in Vlaanderen en de rest België. Wij stelden vijf gulden regels op voor onze camperverkoop, zodat u maximaal kunt genieten van uw mobilhome. Zo vinden wij het belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt vooraleer u een mobilhome aankoopt. Daarom kunt u de gewenste campervan eerst testen via onze ‘try, love then buy’-formule. Met onze ‘The VAN Company-pakketten’ zorgen we ervoor dat u een mobilhome koopt, inclusief het benodigde materiaal. Een nieuwe mobilhome kopen bij ons in Sint-Niklaas, Vlaanderen houdt ook in dat we uw campervan – na de levering – volledig controleren. We zijn bovendien altijd tot uw dienst voor alle vragen en opmerkingen. Ten slotte zoeken we samen met u naar de mobilhome die perfect bij u past via onze ‘customization’-formule.

camper

Contacteer ons voor meer informatie over mobilhomes

Indien u vragen heeft over het kopen van een mobilehome bij ons in Sint-Niklaas, Vlaanderen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via het e-mailadres info@thevancompany.be of via het contactformulier. Wij staan klaar om al uw vragen over het kopen van een mobilhome in België te beantwoorden. Ten slotte geven we nog mee dat u bij The VAN Company niet alleen terechtkunt voor het kopen van mobilhomes in Vlaanderen/België, maar ook voor het huren van campervans.

Menu