Een nieuwe mobilhome kopen

✓ Uniek in België

✓ Verhuur én verkoop

✓ Verscheidenheid aan merken

Overweegt u om een volledig nieuwe mobilhome te kopen? Dan kunt u bij ons terecht. The VAN Company heeft een showroom in Sint-Niklaas waar u onze modellen kunt bezichtigen. Onze medewerkers ontvangen u met open armen en geven u advies en tips als u dat wenst. Bij The VAN Company kunt u ook terecht voor het huren van mobilhomes. Wij werken bovendien enkel met topmerken. U vindt dus zeker en vast een mobilhome die aansluit bij uw wensen.

Heeft u interesse in het huren van een camper?

Stuur ons nu een mail!

Een nieuwe mobilhome kopen bij een campervan-specialist

Een nieuwe mobilhome/camper kopen, daar komt veel bij kijken. Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan een campervan met een breedtebed of verkiest u een lengtebed? Zoekt u een mobilhome voor twee personen of voor vier personen? Wilt u een mobilhome van ongeveer 5 meter of toch eentje van 6 meter? Het zijn allemaal vragen die rijzen tijdens de zoektocht naar uw ideale mobilhome. Bekijk alvast ons overzicht aan merken.

camper

Breng een bezoek aan onze showroom

Of u nu een nieuwe mobilhome wilt kopen of u wilt een campervan huren voor een reis, u bent altijd welkom in onze showroom in Sint-Niklaas. Die is bovendien makkelijk te bereiken vanuit Antwerpen, Gent en Brussel. Heeft u algemene vragen over onze campervans? Neem dan contact op met ons team via het e-mailadres info@thevancompany.be of via het contactformulier.

Menu