Globe-Traveller Challenge


Globe-Traveller Challenge modellen

    2.6m, design, unieke indelingen

    Voertuigen uit de Globe-Traveller Challenge serie behouden het luxueuze design en de unieke grondplannen, maar zijn gebouwd op een chassishoogte van 2.6m. Hierdoor voldoen zij perfect aan de behoefte voor een compacte camper VAN met een beperkte hoogte om overal te kunnen reizen in luxe en comfort.

    De verschillende grondplannen bieden oplossingen die in andere merken niet te vinden zijn. Zo is er de X-serie waarbij badkamer-en slaapgedeelte met een mooie houten wand kan afgescheiden worden van de zithoek. Optimale privacy gegarandeerd!Bovendien win je een enorme plaats aan leefruimte doordat het bed achteraan naast de douchecel is geplaatst.

    Ook in deze serie vind je de laminaten achterwand terug. Dit garandeert niet enkel een verhoogde privacy, ook de isolatie is hierdoor beter.

    Het unieke design van een Globe-Traveller wordt ook in deze Globe-traveller Challenge serie doorgetrokken en laat bij iedereen een “waauw-gevoel” achter. Degelijkheid, comfort, luxe en design. Dit zijn de termen die de unieke uitstraling van een Globe-Traveller mooi beschrijven.