Globe-Traveller Explorer


Globe-Traveller Explorer modellen

  Globe-Traveller Explorer: Grote stahoogte, wintervast!

  Voertuigen uit de Explorer-serie zijn gebouwd op basis van het oorspronkelijk chassis. Dit chassis is hoger dan de courante afmeting en heeft een hoogte van 2.85m. Hierdoor vergroot niet enkel de stahoogte (1.95m), maar is er ook de mogelijkheid om te werken met een dubbele bodem. Deze Explorer camper VAN is dus echt wintervast, en kan in elk seizoen gebruikt worden om te genieten van een heerlijke reis.

  De Exlorer-serie biedt slaapplaatsen aan 2 personen, en optioneel aan 3 indien de zithoek vooraan wordt omgebouwd tot een derde slaapplaats. Doordat de VAN gebouwd is op een verhoogd chassis zijn er heel wat kastjes waardoor deze camper VAN een echte king genoemd mag worden als het gaat om laadruimte.

  Achteraan is de VAN dicht gemaakt met een laminaten achterwand. Een betere isolatie en een optimale privacy gegarandeerd wordt hierdoor gegarandeerd.

  Ook in de Explorer serie kunnen we spreken van top geïsoleerde camper VAN’s. Dit omwille van de dubbele bodem waar de afvalwatertank is ingebouwd, de laminaten achterwand en de dubbel beglaasde Seitz ramen die mooi zijn ingewerkt in de carrosserie.

  In deze serie vind je ook de VAN met de echte fietsengarage: Globe-Traveller Explorer Z!