Globe-Traveller Pathfinder


Globe-Traveller Pathfinder modellen

  4 slaapplaatsen, grote stahoogte, wintervast!

  Voertuigen uit de Pathfinder-serie zijn gebouwd op basis van het chassis van een Explorer en zijn daarbovenop uitgerust met een extra verhoging. Hierdoor komt er heel wat ruimte vrij, waardoor er vooraan een bed gebouwd wordt volgens een alkoof-systeem (zie filmpje onderaan). Deze VAN kan daardoor in alle comfort 4 personen te slapen leggen. Bovendien kan de zithoek nog steeds gebruikt worden wanneer het bed vooraan uitgeklapt wordt.

  Door zijn grotere hoogte (2.95m) verhoogt de stahoogte in de VAN ook enorm (1.95m/2.15m). Voor grote mensen belet de vaak te kleine stahoogte in andere modellen hun reisgenot. Met deze Globe-Traveller Pathfinder modellen kunnen ook zij in een VAN met alle gemak rechtstaan. Mocht men willen dat het bed vooraan vervangen wordt door meer kastruimte, dan kan dit zonder problemen.

  Doordat de Pathinfder camper VAN gebouwd is op een verhoogd chassis is er heel wt meer kastruimte waardoor deze camper VAN’s echte grootmeesters zijn als het gaat om laadruimte.

  Achteraan is de VAN dicht gemaakt met een laminaten achterwand. Een optimale isolatie en privacy ook bij het openen van de achterdeuren, zijn hierdoor gegarandeerd.

  Qua isolatie kunnen we de Pathfinder camper VAN’s tot de top rekenen. Dit omwille van zijn dubbele bodem waar de afvalwatertank in werd verwerkt, de laminaten achterwand en de Seitz ramen met dubbele beglazing.

  In deze serie vind je ook de VAN met de echte fietsengarage: Globe-Traveller patfinder Z!