Globe-traveller Voyager


Globe-Traveller Voyager modellen

  4 slaapplaatsen, grote stahoogte, wintervast, 12 cm meer leefruimte!

  Voertuigen uit de Voyager-serie zijn uniek omwille van hun garage. Geen klassieke zijwaarts opendraaiende deuren, maar een unieke toegang tot de garage zoals we dat bij bussen kennen. De garage opent zich aan de hand van een klep dat je naar boven toe kan openen. Door de dikke klapdeuren achteraan te vervagen door een polyester wand, vergroot men de leefruimte met wel 12 cm! Een hele luxe in een compacte camper-van.

  Net zoals de Pathfinder serie is een Voyager gebouwd op basis van het chassis van een Explorer. Het verschil eit in de polyester opbouw. Hierdoor komt er heel wat ruimte vrij, waardoor er vooraan een bed gebouwd wordt volgens een alkoof-systeem (zie filmpje onderaan). Deze VAN kan daardoor in alle comfort 4 personen te slapen leggen. Bovendien kan de zithoek nog steeds gebruikt worden wanneer het bed vooraan uitgeklapt wordt.

  Door zijn grotere hoogte (2.95m hoogste punt) verhoogt de stahoogte in de VAN ook enorm (1.95m/2.15m). Voor grote mensen belet de vaak te kleine stahoogte in andere modellen hun reisgenot. Met deze Globe-Traveller Pathfinder modellen kunnen ook zij in een VAN met alle gemak rechtstaan.

  Doordat de Voyager camper VAN’s gebouwd is op een hoog chassis zijn is er heel wat kastruimte. Deze camper VAN’s zijn dan ook echte grootmeesters als het om laadruimte gaat.

  Achteraan is de voyager camper VAN dicht gemaakt met een laminaten achterwand. Hierdoor vergroot niet enkel de leefruimte, maar wordt er ook optimale privacy gegarandeerd.

  Qua isolatie kunnen we de camper VAN’s uit de Yoyager serie echte kampioenen noemen. De dubbele bodem waarin de favalwatertank zit, de afgesloten en geïsoleerde achterwand, de Seitz ramen met dubbele beglazing. Al deze elementen zorgen ervoor dat we van een echte top-isolatie kunnen spreken.