fbpx
Slide background

Onze missie is U....

te laten

Zorgeloos

GENIETEN

Slide background

&

Zorgeloos genieten

Zorgeloos kopen

VERSION

5

Omwille van
onze

GULDEN
REGELS

TRY BEFORE YOU BUY

TOTAL CONTROL

MATERIAL INCLUDED

AT YOUR SERVICE

CUSTOMIZATION

Slide background

TRY, LOVE THEN BUY

Krijg tot 595€ van je huurprijs terugbetaald op de aankoopfactuur

Doe een testreis om zeker te zijn van je aankoop

...zodat u zeker

uw geliefde mobilhome koopt

with no compromises!

Slide background

MATERIAL INCLUDED

En 10% levenslange korting in onze (web)shop

U krijgt heel wat extra's mee

...zodat u zeker

niets tekort komt!

with no compromises!

Slide background

TOTAL CONTROL

100% garantie achteraf

Grondige controle van het voertuig vooraf

...zodat u zeker

een perfecte mobilhome koopt!

with no compromises!

Slide background

AT YOUR SERVICE

en voor de nodige service

Steeds welkom voor advies

...want

u bent voor ons belangrijk!

with no compromises!

Slide background

CUSTOMIZATION

Wij luisteren naar wat u wilt en dringen geen modellen op

...zodat u zeker

uw lievelingsmobilhome koopt om optimaal van te kunnen genieten!

with no compromises!

Onze 5 gulden regels

EEN MOBILHOME KOPEN OM ZORGELOOS TE KUNNEN GENIETEN VAN HET LEVEN? WIJ ZIJN ER VOOR U!

Een mobilhome kopen om zorgeloos te kunnen genieten van het leven, van elkaar, van de wereld. Daar draait het om! Omdat we zorgeloos kunnen genieten o zo belangrijk vinden, hebben we hiervan onze missie gemaakt. Vanuit The VAN Company willen we ervoor zorgen dat jullie zorgeloos een mobilhome kunnen kiezen, aankopen en achteraf ook van kunnen genieten. Hoe we dit doen? We hebben 5 gulden regels in het leven geroepen die ons elke dag moeten helpen om onze missie voor jullie waar te maken. Wil je meer weten over deze 5 gulden regels? Lees dan gerust verder op deze pagina. Hier vind je ze alvast opgelijst:

 • TRY,LOVE, THEN BUY
 • TOTAL CONTROL
 • MATERIAL INCLUDED
 • AT YOUR SERVICE
 • FRESH AND CLEAN

TRY,LOVE THEN BUY FORMULE*

Een mobilhome kopen is een hele investering. Eentje die loont, dat is zeker! Toch begrijpen we dat het niet altijd evident is om te weten wanneer een mobilhome nu echt eentje is die bij jou past. Daarom dat wij onze TRY,LOVE THEN BUY formule in het leven hebben geroepen. Omdat wij vinden dat jij een mobilhome verdient op jou maat waarmee je zorgeloos kan gaan genieten. Een mobilhome kopen bij The VAN Company? Dat betekent dat je een mobilhome kan huren om een testreis te doen.Wij betalen tot een maximum van 595€ van je huurprijs terug indien je later een mobilhome bij The VAN Company koop! Zo weten jij en wij zeker dat je de juiste keuze maakt!

*Verhuur is afhankelijk van de beschikbaarheid

MATERIAL INCLUDED

Wij sturen jou zeker niet met lege handen naar huis! Wanneer je je geliefde mobilhome hebt gekocht, krijg je er van ons nog heel wat bovenop. Waarom? Zodat je vanaf de eerste minuut zorgeloos kan genieten!:

 • Volle dieseltank
 • Verlengkabel met campingstekker + verloopkabel
 • BP Gasfles (mits betaling waarborg)
 • Oprijblokken
 • 1 x Thetford Aqua-kem 2 l
 • Gevaren driehoek
 • Verbanddoos
 • Blustoestel
 • 2 x Fluovestje
Bovendien krijg je levenslang 10% korting in onze shop.

TOTAL CONTROL

Zowel voor, tijdens als na de koop van je mobilhome bij The VAN Company mag je er zeker van zijn dat wij ervoor zorgen dat je alles onder controle hebt? Hoe we dit doen? Lees maar gerust verder:

 1. Je overweegt een mobilhome VAN te kopen:

  Heb je een vraag? Wil je advies op maat? Geen probleem! Wij zijn er om te antwoorden op al je vragen en je bij  te staan met de nodige kennis en deskundigheid zodat je een mobilhome koopt die je als gegoten past. Wij nemen de tijd om jou te adviseren en te luisteren naar wat jij wilt! Zo ben je goed geïnformeerd om de juiste keuze te maken!

 2. Je koopt jou mobilhome bij The VAN Company:

  De knoop is doorgehakt, de juiste keuzes zijn gemaakt en je mobilhome is besteld. Eens de mobilhome bij The VAN Company geleverd wordt, geven wij de mobilhome een uitgebreide controle. Accessoires worden met grote zorg gemonteerd en achteraf grondig getest. Zo weten wij en jij zeker dat we een mobilhome afleveren die perfect in orde is.

 3. Je vertrekt met je nieuwe mobilhome en start het zorgeloos genieten:

  Ook nadat je de motor gestart hebt en met je nieuwe mobilhome VAN op weg gaat, zijn we er voor jou. Sowieso door 100% garantie te geven. Maar ook er voor jullie te zijn, mocht het nodig zijn. Heb je nog vragen, twijfel je aan iets of wil je je mobilhomes upgraden. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat ook na de aankoop je volledige controle hebt over je mobilhome.

AT YOUR SERVICE

Zoals vroeger!  Toen je als klant veel aandacht kreeg en gewaardeerd werd. Toen er geen vraag teveel was. Toen er nog tijd werd genomen om te luisteren. Toen er oprecht en eerlijk geadviseerd werd. Toen er echt contact werd gemaakt. Zo willen wij het het doen!

Concreet betekent dit letterlijk dat wij tot uw dienst zijn. Jij bent voor ons belangrijk. Jou willen we bij naam kennen zodat jij je thuis genoeg voelt om jouw vragen te kunnen stellen, om beroep op ons te doen wanneer jij dat nodig hebt.

CUSTOMIZATION

Wij willen niets opdringen. Wij willen vooral luisteren naar wat u wilt! Samen willen we op zoek gaan naar dé mobilhome VAN die het beste bij u past. Verkopen om te verkopen doen we niet. Wij willen u iets aanbieden waar u 100% tevreden over kan zijn. Om dit te kunnen realiseren hebben we heel wat verschillende merken die we mogen aanbieden. Elk merk met zijn eigen specifieke kenmerken, opties, interieur, enz. Voor elk wat wils dus!

Verwacht bij ons geen rijen stockmodellen die we moeten verkopen, ook als past die niet perfect bij u. Verwacht bij ons advies, kennis, vertrouwen, eerlijkheid  en openheid die we u graag schenken zodat u dé mobilhome type VAN kan vinden die echt bij U past. U bent belangrijk! Daar gaan we 100% voor!