Mobicar 2018

MOBICAR 2018: beperkt aantal Limited edition Globe-Traveller

logo globe-traveller
modellen globe-traveller

The VAN Company: uw Globe-Traveller importeur
Als pioneer zet Globe-Traveller een aantal oplossingen op de markt die door andere merken niet geëvenaard worden. Een dubbele geïsoleerde bodem, een alkoof-achtige constructie zonder verlies aan elegantie, en een achterwand gemaakt uit laminaat in plaats van de traditionele achterdeuren maken van Globe-Traveller een topspeler. Naast innovatie zet Globe-Traveller zich als innoverend merk in de markt door zijn uitzonderlijk design. Luxueus, elegant en opnieuw ongezien in andere Camper Van merken. Globe-Traveller is dus echt iets anders dan wat we reeds kennen en gewoon zijn! We nodigen iedereen dan ook graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand op Mobicar 2018 in zaal 11 stand 10.

Ik wil alles weten over globe-traveller

Mobicar 2018: LIMITED EDITION


Het wordt al bijna traditie om tijdens de Mobicar beurs een beperkt aantal LIMITED EDITION aan te mogen bieden: Een BEPERKT AANTAL Pathfinder, Voyager – of Explorer modellen FULL OPTION tegen een ZEER SCHERPE PRIJS!! Van deze limited edition worden slechts een beperkt aantal gebouwd. Het is dus een zaak om snel te beslissen en zo een mega deal te kunnen slaan. OP=OP

Voyager

LIMITED EDITION full-option

Peugeot 2.0 HDI 160pk Ad Bleu-eurorm 6B Heavy Chassis
•Metallic Alugrijs of zwart
•Automatische airco
•Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
•5″Bluetooth Touchscreen radio, cd, mp3, usb, aux, bediening stuur, navigatie, achteruitrijcamera
•Cruise control
•Leddagrijlicht
•Wieldeksels
•Mistlampen
•Stuur en pook in leder

 

globe-traveller Pathfinder
•Airbag passagier / Airbag passager
•Comfortzetels / Sièges confort
•Zijvenster 900×450 mm naast bed / Vitre 900×450 mm occultant/moustiquaire à coté du lit
•Dakraam met turbovent in de badkamer / Lanterneau avec turbovent dans la salle de bains
•Remis plissé cabine verduistering / Occultation Remis cabine
•Luifel Fiamma 45, Deluxe Grijs, zwart of wit 6m / Lovent Fiamma 45, Deluxe gris, noir ou blanc
•LED-belichting luifel (incl. voorbereiding) / Eclairage lovent LED

Mobicar 2018: Uw specialist in VAN’s is present!

Zorgeloos kopen, zorgeloos huren, zorgeloos genieten!

The VAN Company is dé specialist in VAN’s in België. Als enige in België verhuren en verkopen wij enkel en alleen camper VAN’s. Wij hebben dan ook de meeste merken in huis, en een super deskundig advies om u te helpen.

Of u nu bij The VAN Company terecht komt omdat u een camper VAN wilt huren of kopen, ons doel is steeds jullie zorgeloos doen genieten. Zowel in verkoop als in verhuur streven we daarom steeds naar dé beste service! Zorgeloos huren, zorgeloos kopen, zorgeloos genieten! Wil je weten wie The VAN Company is en waar we voor staan? Ben je op zoek naar een camper VAN om te huren of te kopen? Bezoek ons dan op Mobicar 2018 in hal 11 stand 10. Tot dan!

the van company verkoop van's

Verkoop

Als uw specialist in VAN’s kunnen we samen met u op zoek gaan naar dé camper VAN die het beste bij u past. Wij hebben heel wat merken onder ons dak: Globe-traveller, Pössl, Globecar, Pilote, Roadcar. Name it, and we have it! Omdat kopen een hele zoektocht kan zijn, zijn wij niet te beroerd om samen met u en met ons deskundig advies de tocht aan te gaan zodat u uiteindelijk zorgeloos kan genieten van de camper VAN die op uw lijf geschreven staat.

verhuur camper van

Verhuur

Ook in de verhuur staat zorgeloos genieten voorop. Onze service is steeds prioritair en die mogen we met enige bescheidenheid omschrijven als dé beste in het verhuurlandschap van campers. Hiervoor hebben we onze 5 gulden regels bedacht. Kom gerust op Mobicar langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen bij uw volgende camper VAN vakantie.


Beste service, beste prijs!

The VAN Company is dé specialist in VAN’s in België. Wij bieden diverse merken aan: Globe-Traveller, Pilote, Rapido, Pössl, Globecar, Roadcar, Hobby,… en dit steeds met dé beste service en een zeer scherpe prijs.

Beste service

The VAN Company hecht heel veel belang aan wat u wilt. Aan uw wensen, behoeften en noden. Wij gaan dan ook tot het uiterste om u de service te bieden die u verdient!

Pössl beste prijs

Beste prijs

The VAN Company gaat steeds op zoek naar de beste prijs voor u. Zowel in de verkoop als inde verhuur zijn onze prijzen open, eerlijk én scherp. Vraag gerust naar uw offerte op Mobicar!

WEES EEN VRIEND EN KRIJG EEN GOLDEN CARD VOL MET VOORDELEN

mega-korting globe-traveller

I am a friend…. golden card

The VAN Company wil er in de eerste plaats zijn voor u! Wij zijn AT YOUR SERVICE! U bent geen nummer voor ons, maar steeds welkom als mens en als vriend. Om deze belangrijke waarde van The VAN Company kracht bij te zetten en omdat we Globe-Traveller lanceren op het Düsseldorf Caravan Salon 2016, hebben we onze I AM A friend….golden card editie uitgebracht. Met deze kaart kan u genieten van tal van voordelen en een levenslange korting op ons uitgebreide vrienden-assortiment. Ontdek hier wat een I AM A FRIEND…golden card u te bieden heeft.

Straffe levenslange korting

Met uw I AM A FRIEND Golden Card krijgt u op het vrienden-assortiment levenslange korting.

The VAN Company comfortpakket

Extra promoties

Profiteer met uw I AM A FRIEND Card van extra promoties speciaal voor u en maak zo uw profijt!

The VAN Company comfortpakket

Events en info

Zoals echte vrienden nodigen we u graag uit op onze evenementen en houden we u stipt op de hoogte van alle nieuwtjes.

Hoe kan ik een I AM A FRIEND Golden Card krijgen?
1.Ik schrijf me in en ontvang een inschrijvingsbevestiging
2.Ik neem deze bevestiging meer naar Mobicar 2018, Hal 11, stand 10
3.Ik geef deze bevestiging af aan één van The VAN Company medewerkers
4.Ik ontvang mijn Golden Card