fbpx

nieuwe camper VAN’s

TOP CAMPER VAN’S OM TEN VOLLE VAN TE KUNNEN GENIETEN

The VAN Company kiest voor merken die behoren tot de top camper VAN’S. We zijn dan ook trots te mogen aankondigen dat we 5 topmerken ter uwer beschikking hebben. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, maar ze hebben wel allemaal hun zéér hoge kwaliteit gemeen. Ontdek onderaan meer van elk merk of ga direct naar de desbetreffende pagina:

logo globe-traveller

The VAN Company: uw  Globe-Traveller importeur

Als pioneer zet Globe-Traveller een aantal oplossingen op de markt die door andere merken niet geëvenaard worden. Een dubbele geïsoleerde bodem, een alkoof-achtige constructie zonder verlies aan elegantie, en een achterwand gemaakt uit laminaat in plaats van de traditionele achterdeuren maken van Globe-Traveller een topspeler. Naast innovatie zet Globe-Traveller zich als innoverend merk in de markt door zijn uitzonderlijk design. Luxueus, elegant en opnieuw ongezien in andere Camper Van merken. Globe-Traveller is dus echt iets anders dan wat we reeds kennen en gewoon zijn!

logo Rapido

Globe-Traveller

GLOBE-TRAVELLER kan in 1 woord innoverend genoemd worden.  Globe-traveller is er in geslaagd een aantal unieke concepten te introduceren waardoor deze VANs een echte meerwaarde krijgen in het segment van de motorhomes type VAN. Bovendien bieden ze hun vernieuwingen aan in een uiterst luxueus design. Een design dat enkel te vinden in  luxe yachts.

Roadcar

Roadcar is een fabrikaat van Pössl. Kwaliteit verzekerd dus! Ze hebben drie modellen met telkens een verschillende afmeting. Het is een perfecte instap VAN. Eenvoud en kwaliteit. Daar gaat Roadcar voor.

Karmann

Karmann is nieuw in ons gamma. Een groot aanbod aan VAN’s zodat je echt kan kiezen naar jou dromen en wensen, markeert dit merk. 3 soorten bedden, een aantal verschillende afmetingen, tot wel 5 verschillende grondplannen….kies uw Karmann naar eigen wensen!
Karmann is trots op zijn design en comfort, en dit tegen een aanvaardbare prijs.

Pössl

Pössl, sinds 1989 het camper VAN merk waar vrijheid voorop staat. Vrijheid…niet enkel omdat je met een camper VAN overal naartoe kan gaan. Ook omdat Pössl een camper VAN aanbiedt die eenvoudig en makkelijk gebruikt kan worden voor verschillende doelen. Van een vakantiemiddel, transportmiddel tot alledaags voertuig. Door zijn grote modeleerbaarheid is een Pössl VAN alles in één keer. Naast vrijheid staat ook kwaliteit centraal. Een zeer betaalbare VAN waar geen enkel toegeving wordt gedaan aan kwaliteit. Pössl gebruikt topmerken en bouwt zijn VANS degelijk en extreem goed. Nieuwe ideeën en innovaties worden doorgevoerd zodat Pössl zonder twijfel ver vooruit ligt op andere merken.

Globecar

Volledige uitrusting van aankleding tot stoffering. Zeer hoge kwaliteit en interessante prijs. Het schijnt, dat de globetrotter op de Globecar heeft gewacht. Want de compacte kampeerauto is, sinds hij in de Allgäu, Duitsland van de band liep, geliefd vanaf de eerste dag en niet meer weg te denken van de Europese wegen.Wat onderscheidt de Globecar van andere kampeerauto’s in zijn klasse?Het is de extravagantie, die het bijzondere luxe design en de edele houtdecors met zich meebrengen. Maar een Globecar blijft daarbij altijd wat hij is, een auto voor dagelijks gebruik, bestelauto, kantoor op wielen en natuurlijk een comfortabel vakantiehuis. Zeer goed gebouwd en door de concurrentie niet geëvenaard.

ZORGELOOS KOPEN

The VAN Company wil met haar VAN shop bereiken dat u zonder zorgen een nieuwe of tweedehands mobilhome type VAN kan aankopen. Hiervoor hebben we 5 gulden regels die we ten allen tijde hanteren zodat u zorgeloos kan beslissen en een camper VAN kan aankopen waarmee u zorgeloos kan gaan genieten.

  • Try,Love the Buy
  • Total Control
  • Material Included
  • At Your Service
  • Costumization

LEES HIER MEER

ONZE 5 GULDEN REGELS

ZORGELOOS KOPEN

Gulden Regels

5

Try,Love then buy

Doe een testreis en krijg tot 595€ terugbetaald.

Material Included

Volle tank, veiligheidskit en travelkit inbegrepen + 10% korting op de webshop

Total Control

Extra controle vooraf en 100% garantie achteraf

At your service

Zowel voor, tijdens als na verkoop zijn wij steeds en graag tot uw dienst

Fresh and Clean

Elke mobilhome wordt tot in de puntjes verzorgd afgeleverd.