Nieuwe campers: topmerken

Nieuwe campers, topmerken!

The VAN Company kiest voor merken die behoren tot de top camper VAN’S. We zijn dan ook trots te mogen aankondigen dat we 6 topmerken ter uwer beschikking hebben. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, maar ze alle nieuwe campers hebben wel allemaal hun zéér hoge kwaliteit gemeen. Ontdek onderaan meer van elk merk of ga direct naar de desbetreffende pagina:

logo Globe-Traveller
logo karmann
logo Pössl
logo globecar
Roadcar logo
logo affinity

Nieuw merk!

logo affinity

Affinity had 1 prioritair doel in hun ontwikkeling: een zo groot mogelijke leefruimte creëren. Daarom dat hun Affinity camper VAN’s gebouwd worden op een 6.36m chassis, en de campers verhoogd worden. Maar als ‘top off the bill,’ zijn ze erin geslaagd de binnenruimte met een paar centimeters te verbreden. Deze verhoging en verbreding merk je direct als je binnenkomt. Nog nooit is er zoveel ruimte geweest binnen een camper VAN!

Bovendien hebben ze een echte fietsengarage en de mogelijkheid om 2 extra mensen te laten slapen. De indeling is ook echt anders dan we gewoon zijn. De keuken is geplaatst aan de kant dan de kant van de schuifdeur. Deze heeft een L-vorm en is daarom groot genoeg om extra plezier te hebben bij het kopen.

Omdat wij u als klant op de eerste plaats zetten, hebben we 5 guldens regels waar we ons aan willen houden. Zo zijn wij absoluut ‘at your service’. Klik gerust verder om hier meer over te weten te komen.

logo affinity

De Affinty camper VAN heeft een XXL leefruimte doordat de binnenruimte verhoogd en verbreed wordt. Bovendien biedt het aan 4 mensen een comfortabele slaapplaatsen. Met zijn grote lichtinval en unieke indeling behoort deze camper VAN tot de absolute top!

logo Globe-Traveller

GLOBE-TRAVELLER kan in 1 woord innoverend genoemd worden. Zij is er in geslaagd een aantal unieke concepten te introduceren waardoor deze VANs een echte meerwaarde krijgen in het segment van de camper VAN’s. Bovendien bieden ze hun vernieuwingen aan in een uiterst luxueus design. Een design dat enkel te vinden in luxe yachts.

logo Karmann

Karmann is nieuw in ons gamma. Een groot aanbod aan VAN’s zodat je echt kan kiezen naar jou dromen en wensen, markeert dit merk. 3 soorten bedden, een aantal verschillende afmetingen, tot wel 5 verschillende grondplannen….kies uw Karmann naar eigen wensen!

Karmann is trots op zijn design en comfort, en dit tegen een mooie prijs/kwaliteit verhouding.

logo Pössl

Pössl, sinds 1989 het camper VAN merk waar vrijheid voorop staat. Vrijheid…niet enkel omdat je met een camper VAN overal naartoe kan gaan. Ook omdat Pössl een camper VAN aanbiedt die eenvoudig en makkelijk gebruikt kan worden voor verschillende doelen. Van een vakantiemiddel, transportmiddel tot alledaags voertuig. Door zijn grote modeleerbaarheid is een Pössl VAN alles in één keer. Naast vrijheid staat ook kwaliteit centraal. Een zeer betaalbare camper VAN waar geen enkel toegeving wordt gedaan aan kwaliteit. Pössl gebruikt topmerken en bouwt zijn VANS degelijk en extreem goed.

logo globecar

Volledige uitrusting van aankleding tot stoffering. Zeer hoge kwaliteit en interessante prijs. Het schijnt, dat de globetrotter op de Globecar heeft gewacht. Want de compacte kampeerauto is, sinds hij in de Allgäu, Duitsland van de band liep, geliefd vanaf de eerste dag en niet meer weg te denken van de Europese wegen. Wat onderscheidt de Globecar van andere kampeerauto’s in zijn klasse? Het is de extravagantie, die het bijzondere luxe design en de edele houtdecors met zich meebrengen. Maar een Globecar blijft daarbij altijd wat hij is, een auto voor dagelijks gebruik, bestelauto, kantoor op wielen en natuurlijk een comfortabel vakantiehuis.

Roadcar logo

Nieuwe campers aan een zeer lagen prijs? Dat kan bij Roadcar. Roadcar is een nevenproject van Pössl. Hierdoor is de kwaliteit dus verzekerd. Echter, de prijs ligt tot wel 15% lager. Niet dat je hierdoor comfort moet missen. Een keuken, badkamer, grote garage, vast bed achteraan, zithoek. Alles is aanwezig om een top vakantie te kunnen hebben.

Menu