Roadcar R600

Roadcar R540

Roadcar R600

De Roadcar middenklasse is van topklasse voorzien: groot werkblad in de keuken, comfortabele halve dinette en extra grote kasten voor al het keukengerei. Bovendien biedt het tweepersoonsbed aan de achterzijde nog meer comfort – voor extra grote dromen! Dit alles voorzien van de Pössl kwalitiet. Roadcar is namelijk een nevenproject van Pössl. Maar! Dit alles voorzien van een ongezien lage prijs!

Compact100%
100%
Lage prijs100%
100%
Topmerken100%
100%
Grote garage100%
100%

Vloerplannen

Roadcar R540 Grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,99m
  • Hoogte: 2,58m
  • Stahoogte: 1.90m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2773 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3100 kg
  • Bed: Dwars bed

Beschrijving camper VAN

Deze populaire 6.0m Roadcar R600 is voorzien van alle luxe. Keuken, badkamer, verwarming, mooi groot dwars bed, grote garage. Je mag ervan opaan dat de kwaliteit goed zit. Roadcar is namelijk een nevenproject van Pössl. De prijs ligt wel een stuk lager. Tot wel 15% lager!

Achteraan deze camper VAN bevindt zich een tweepersoonsbed. De afmetingen hiervan zijn: 198 x 143cm. Een mooie lenget en breedte. Je slaapt in de breedte van de camper VAN. Het bed is ondersteund door lattenbodems. Geen wakkere nachten dus!

Bovendien is er een mogelijkheid om vooraan aan de zithoek een derde bed te maken. Dit is een volwaardig derde bed van 180 x 88cm. Je krijgt hulpstukken mee om van de zithoek een derde bed te maken. Hierdoor kan je makkelijk een derde persoon meenemen. Deze uitbreiding is optioneel.

Voor diegene die van deze camper VAN een 4 persoons VAN willen maken. Ook dat kan! Roadcar werkt namelijk optioneel ook met een hefdak. Dit is een soort tent op de camper VAN waaronder een slaapplaats is voorzien voor een extra 2 personen.

Wendbaarheid en flexibiliteit zijn met de kleine lengte van deze camper VAN optimaal. Voor al diegene die ervan dromen om met hun luxe huisje echt overal te kunnen geraken is de Roadcar R600 een echte must-have. Van de kleinste straatjes in een pittoresk dorpje tot de hoogste top op een berg, deze camper VAN geraakt overal! Ook voor dubbel gebruik leent deze Roadcar R600 zich: parkeren gaat makkelijk waardoor het geen probleem is om deze camper VAN ook als dagelijks voertuig te gebruiken. Bovendien leent de opbouw van deze camper VAN ertoe om de wagen multifunctioneel te gebruiken.

De badkamer bevindt zich in het midden van de camper VAN. Er is een opklapbare lavabo, vaste WC en douchebak aanwezig. Naast de badkamer vind je een handige kledingkast terug, waar je netjes al je kleren kan ophangen.

De keuken heeft een groot werkblad. Koken wordt dus een plezier op reis. De ijskast is geplaatst aan de top van de keukenblok. Hierdoor kan je zowel vanbinnen als vanbuiten makkelijk aan je eten of drinken geraken. De ijskast is een compressor ijskast (deze heeft meer rendement dan een absorptieijskast en is makkelijker is gebruik) en heeft een inhoud van 80L en 8L diepvries. Voldoende om al je eten mee te nemen voor een lange trip. Er zijn voldoende kasten en schuiven voorzien om je potten en pannen makkelijk op te bergen.

De garage is ruim en ook in het dagdagelijks leven handig te gebruiken. Je vindt hier ook een zeer grote verswatertank terug van wel 122L. De meeste camper VAN’s hebben een verswatertank van slechts 100L. Met de 122L kan je dus extra lange douches nemen, of lang in de wilde staan. Alles voor je comfort!

Hoewel er al veel standaard en via de pakketten in de prijs is inbegrepen, kan je optioneel nog voor heel wat extra’s kiezen. Zo is er de luifel waaronder het heerlijk vertoeven is in de warme dagen of om te schuilen voor de regen. Ook een fietsenrek behoort tot de mogelijkheden. Mocht je willen genieten van meer pk’s. Geen probleem. Jouw keuze is ons aanbod!

Uiteraard bieden we steeds onze services aan om de camper VAN te voorzien van elke optie die u maar wenst. Satelliet, lichtpaneel, converter, …. You name it! Wij zorgen ervoor dat u dé camper VAN koopt die U wilt!

Menu