Roadcar R601

Roadcar R601

Roadcar R601

Deze Roadcar R601 is speciaal ontworpen voor 4 personen. Achteraan is een stapelbed voorzien. Uiteraard vind je ook hier een keuken, badkamer, zithoek, garage voorzien van de Pössl kwaliteit. Roadcar is namelijk een nevenproject van Pössl. En we mogen niet vergeten dat dit alles wordt aangeboden aan uitzonderlijk lage prijzen!

Compact100%
100%
Lage prijs100%
100%
Topmerken100%
100%
4 persoons100%
100%

Vloerplannen

Roadcar R601 grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,99m
  • Hoogte: 2,58m
  • Stahoogte: 1.90m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2650 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3300 kg
  • Bed: Stapelbed

Beschrijving camper VAN

Deze populaire 6.0m Roadcar R600 is speciaal ontworpen voor 4 personen. Achteraan vind je een stapelbed terug waar 4 mensen comfortabel kunnen slapen. Uiteraard vind je ook hier de Pössl kwaliteit meer dan aan een zeer lage prijs!

Achteraan deze camper VAN bevindt zich het stapelbed. De afmetingen hiervan zijn: 185 x 157/150 (onderste bed) en 187 x 130 (bovenste bed). Het wordt dus heerlijk slapen voor het gezin. Je kan bovendien ook het onderste bed eruit halen, waardoor je een zeer hoge en grote garage krijgt.

Bovendien is er een mogelijkheid om vooraan aan de zithoek een derde bed te maken. Dit is een volwaardig derde bed van 180 x 88cm. Je krijgt hulpstukken mee om van de zithoek een derde bed te maken. Hierdoor kan je makkelijk een derde persoon meenemen. Deze uitbreiding is optioneel.

Wendbaarheid en flexibiliteit zijn met de kleine lengte van deze camper VAN optimaal. Voor al diegene die ervan dromen om met hun luxe huisje echt overal te kunnen geraken is de Roadcar R601 een echte must-have. Van de kleinste straatjes in een pittoresk dorpje tot de hoogste top op een berg, deze camper VAN geraakt overal! Ook voor dubbel gebruik leent deze Roadcar R601 zich: parkeren gaat makkelijk waardoor het geen probleem is om deze camper VAN ook als dagelijks voertuig te gebruiken. Bovendien leent de opbouw van deze camper VAN ertoe om de wagen multifunctioneel te gebruiken.

De badkamer bevindt zich in het midden van de camper VAN. Er is een opklapbare lavabo, vaste WC en douchebak aanwezig. Naast de badkamer vind je een handige kledingkast terug, waar je netjes al je kleren kan ophangen.

De keuken heeft een groot werkblad. Koken wordt dus een plezier op reis. De ijskast is geplaatst aan de top van de keukenblok. Hierdoor kan je zowel vanbinnen als vanbuiten makkelijk aan je eten of drinken geraken. De ijskast is een compressor ijskast (deze heeft meer rendement dan een absorptieijskast en is makkelijker is gebruik) en heeft een inhoud van 80L en 8L diepvries. Voldoende om al je eten mee te nemen voor een lange trip. Er zijn voldoende kasten en schuiven voorzien om je potten en pannen makkelijk op te bergen.

De garage is ruim en ook in het dagdagelijks leven handig te gebruiken. Je vindt hier ook een zeer grote verswatertank terug van wel 122L. De meeste camper VAN’s hebben een verswatertank van slechts 100L. Met de 122L kan je dus extra lange douches nemen, of lang in de wilde staan. Alles voor je comfort!

Hoewel er al veel standaard en via de pakketten in de prijs is inbegrepen, kan je optioneel nog voor heel wat extra’s kiezen. Zo is er de luifel waaronder het heerlijk vertoeven is in de warme dagen of om te schuilen voor de regen. Ook een fietsenrek behoort tot de mogelijkheden. Mocht je willen genieten van meer pk’s. Geen probleem. Jouw keuze is ons aanbod!

Uiteraard bieden we steeds onze services aan om de camper VAN te voorzien van elke optie die u maar wenst. Satelliet, lichtpaneel, converter, …. You name it! Wij zorgen ervoor dat u dé camper VAN koopt die U wilt!

Menu