Roadcar R640

Roadcar R640

Roadcar R640

Deze Roadcar R640 is een grote fan van veel ruimte. Achteraan is er een groot lengtebed voorzien. Héérlijk slapen dus. Bovendien is hier ook een keuken, slaapkamer, badkamer en keuken terug te vinden. Alle comfort aanwezig. Laten we niet vergeten dat Roadcar een nevenproject is van Pössl. Kwaliteit verzekerd dus. Dit alles een zeer lage prijzen!

Compact100%
100%
Lage prijs100%
100%
Topmerken100%
100%
Lengtebedden100%
100%

Vloerplannen

Roadcar R640 grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 2,58m
  • Stahoogte: 1.90m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2740 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Lengtebedden

Beschrijving camper VAN

Meer ruimte en een groter bed, dat biedt deze Roadcar R640. Achteraan vind je de lengtebedden terug. Bovendien is alles voorzien van Pössl kwaliteit, want Roadcar is een nevenproject van Pössl. Alleen de prijzen liggen tot minsten 15% lager.

Achteraan deze camper VAN bevinden zich de lengtebedden. De afmetingen hiervan zijn: 196 x 195/185. Voor diegene die nood hebben aan groot bed, is dat optimaal. Optioneel kan je hier ook kiezen voor een stapelbed. Bovenaan is er dan een bed van 198 x 191/181cm groot.

Voor diegene die niet aan leefruimte willen inboeten, is er optioneel de keuze voor een hefdak. Dit is een soort tent dat je omhoog kan zetten en waarin 2 extra mensen heerlijk kunnen slapen. Keuzes genoeg dus voor de 4 persoons reizigers.

Bovendien is er een mogelijkheid om vooraan aan de zithoek een derde bed te maken. Dit is een volwaardig derde bed van 180 x 88cm. Je krijgt hulpstukken mee om van de zithoek een derde bed te maken. Hierdoor kan je makkelijk een derde persoon meenemen. Deze uitbreiding is optioneel.

Veel ruimte, maar daarom niet minder wendbaar. Ook deze 6.36m lange camper VAN kan makkelijk door kleine straatjes reizen of de bergen opgaan. Bovendien heeft deze Roadcar R640 een 3.5T chassis standaard. Meer laadvermogen dus. Ze start ook bij 140pk standaard.

De badkamer bevindt zich in het midden van de camper VAN. Er is een vaste lavabo, vaste WC en douchebak aanwezig. Naast de badkamer vind je een handige kledingkast terug, waar je netjes al je kleren kan ophangen. Ook onder het bed vind je een tweede kleerkast. Geen plaats te weinig dus!

De keuken heeft een groot werkblad. Koken wordt dus een plezier op reis. De ijskast is geplaatst aan de top van de keukenblok. Hierdoor kan je zowel vanbinnen als vanbuiten makkelijk aan je eten of drinken geraken. De ijskast is een compressor ijskast (deze heeft meer rendement dan een absorptieijskast en is makkelijker is gebruik) en heeft een inhoud van 80L en 8L diepvries. Voldoende om al je eten mee te nemen voor een lange trip. Er zijn voldoende kasten en schuiven voorzien om je potten en pannen makkelijk op te bergen.

De garage is ruim en ook in het dagdagelijks leven handig te gebruiken. Je vindt hier ook een grote verswatertank terug van wel 100L. Het bed kan je makkelijk eruit nemen zodat de garage hoog en groot wordt. Het is een echte multifunctionele camper VAN. Zowel te gebruiken als recreatie en als dagelijks gebruik.

Hoewel er al veel standaard en via de pakketten in de prijs is inbegrepen, kan je optioneel nog voor heel wat extra’s kiezen. Zo is er de luifel waaronder het heerlijk vertoeven is in de warme dagen of om te schuilen voor de regen. Ook een fietsenrek behoort tot de mogelijkheden. Mocht je willen genieten van meer pk’s. Geen probleem. Jouw keuze is ons aanbod!

Uiteraard bieden we steeds onze services aan om de camper VAN te voorzien van elke optie die u maar wenst. Satelliet, lichtpaneel, converter, …. You name it! Wij zorgen ervoor dat u dé camper VAN koopt die U wilt!

Menu